@joel_46
- 2023
Augustus 2026
Dit is een eenvoudige camping waar het heel rustig was toen wij er verbleven (juni). Naast de camping ligt een park met speeltoestellen en het gemeentelijke zwembad. Het sanitair bestaat uit een container met achter de linker deur een toilet, douchecabine en een wastafel achter de rechter deur is een invalide toilet gecombineerd met douche en wastafel . Er is een snackbar en een grote party tent als overdekt terras. voldoet als overnachting plek
Heerlijk rustig camping, we verbleven hier 2 nachten. Vriendelijke behulpzame eigenaren, Sanitair is niet het nieuwste maar het voldoet prima, heerlijke warme douches. Ze hebben broodjes service en bij de receptie kun je drankjes of ijsjes pakken die je zelf noteert en afrekent bij vertrek. Aanrader!!
Prima camping, we betaalde €184,- voor 4 nachten 2 personen en een camper. Het zijn maar 3 sterren omdat je voor die prijs wat moderner sanitair mag verwachten en we niet zo'n goede ervaringen met het restaurant op de camping zelf hadden, 5 minuten na opening waren er al meerdere keuzes niet meer beschikbaar, de volgende dag wilde we iets gaan afhalen wat alleen kan tussen 17:30 en 18:30 en toen werd besloten dat dat niet kon, het was te druk!!!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
We hebben begin september enkele dagen bij Sigrid en Aad op een camperplaats gestaan. De plek was ruim genoeg voor een camper van 7 meter, alles was perfect verzorgd inclusief de picknicktafel met schaduwdoek op elke camperplek plus een keukenblok met koelkast. Prima luxe en schoon sanitair, mooie omgeving kortom een geweldige plek.