@joep1958
Lid van Campercontact sinds 2020
er wordt een fotokopie gemaakt van id kaart
er wordt een fotokopie gemaakt van id kaart met telefoon. dit gebeurt steeds vaker op campings.
omdat er in de buurt praktisch geen cp te vinden is, zijn we uitgeweken naar deze parkeerplaats. Wordt niet meer als cp aangegeven door gemeente en op de plaats zelf ook geen bord. Een afvoerputje voor wc is met een lint afgesloten. Voor een overnachting is het ok.
drukke parkeerplaats, tot 3 uur 's nachts geluidsoverlast van naastgelegen kermis in hoogseizoen. voor overdag bezoek stad ideaal maar niet overnachten !
de hele dag harde muziek dmv geluidsbox met microfoon door enkele bezoekers, weinig privacy omdat er overal geparkeerd mag worden. Terrein wordt ook gebruikt voor autoparking en zelfs caravans. Sanitair is van voor de oorlog . Voor servicepakket ok, maar overnachting beter verder zoeken!
niemand weet dat er hier in 1966 een plutonium ongeval is geweest en de grond en zee nog steeds vervuilt zijn.
Sitecode: 42050
wat een prachtig sanitair gebouw ! vriendelijke familiebedrijf en heerlijk gegeten in het restaurant (je kunt een daghap reserveren. We wilden eerst twee nachten blijven maar het zijn er vier geworden. We stonden op de parkeerplaat zonder stroom maar met je eigen zonnepanelen is dit geen probleem Prachtige fietsroutes en wandeltochten in de buurt. Het kasteel van Florus (jeugdserie jaren zestig) is ook te bezichtigen.
Dure parkeerplaats zonder voorzieningen. Electra is extra als je kabel lang genoeg is. Wij zijn uitgeweken naar CP in de buurt die wel goed zijn uitgerust en betaalbaar. Het uitzicht is mooi, maar na een uur heb je het wel gezien en kies dan voor meer comfortabele plaatsen in de buurt.
locatie is prima, maar sanitair gebouw ligt veel te ver weg. Ideaal voor fietstochten en knooppuntkaart bij de ingang van de parkeerplaats. Wij maken dan een foto hiervan en kunnen dan ook vergroten zodat je de kaart altijd bij je hebt ! Vriendelijke beheerder die ervan uitgaat dat je zijn dialect ook verstaat ! Vreemd dat de wifi wel zichtbaar is maar geen verbinding kan krijgen. Prijs van het overzetpontje is met stip de duurste van de omgeving !
prima cp op rustige plaats, ideaal voor fietstochten, bezoek oorlogsmuseum, vriendelijke beheerder die ook camperaar is en nu op vakantie is maar familie neemt de honneurs waar. Je hoeft niet te reserveren, je krijgt altijd wel een plek.
prima camperplaats met voorzieningen voor camper. Let wel op dat als je onder de bomen gaat staan er een plakkerige substantie op je camper komt, maar dit is wel goed met water te reinigen. Vergeet niet te betalen, rond 1700 uur komt beheerder controleren !
weinig plaats voor campers als de plaats vol is, Ook veel muggen aanwezig waardoor je vroegtijdig in camper moet vluchten. Eigenaar besloot om het gras te gaan maaien toen het nog nat was en en gebruikt geen opvangbak voor het gras, waardoor alles aan je voeten/schoenen blijft plakken en het een grote troep wordt in en om de camper. Jammer maar ondanks de positieve reviews wil ik dit ook gezegd hebben.
Prima camperplaats met alle voorzieningen voor camper. Alleen jammer dat de huurhuisjes zo dicht bij de camperplaatsen staan met de daarbij horende hot tube. Vannacht waren een vijftal dames zich uitgebreid aan het uitleven tot na 2400 uur, zodat van slapen geen sprake kon zijn. Ook jammer dat er geen toezicht is en daarom de dames maar zelf aangesproken zodat het weer rustiger werd. Ik ga de volgende keer echter niet meer op die plaatsen staan waar de huisjes zijn gelegen. Camperaars komen ook voor hun rust en dat is niet te combineren met verhuren van huisjes aan vrienden/studentenclubjes.
mooie start voor diverse wandeltochten, goed aangegeven. cp is een voorbeeld voor wallonie, bedankt gemeente redu.
plaatsen erg krap, bijna geen zon, langer als 7,5 meter wordt een probleem met manoeuvreren. Door de smalle plaats bijna geen plaats voor stoelen en in de zon zitten betekent voor de camper. restaurant biedt dagmenu aan maar na reservatie toch 18 euro ipv 12 euro moeten betalen ! De steak van de barbeque was koud en keihard. Restaurant was in de avond veel te koud. De ober probeert alles een beetje weg te lachen, maar je kunt beter een restaurant in het dorp bezoeken. We zaten bijna 3 uur op onze drie gangen en was hij ook nog eens onze bestelde drankjes vergeten. Reserveren voor de camperplaats betekent altijd de slechtste plaats omdat iedereen zijn plaats wil ruilen. Wij zijn na twee dagen weer vertrokken.
rustige camping in het naseizoen, je kunt zelf kiezen waar je wilt staan. Alle plaatsen van elektra voorzien, maar wel extra betaling (wij moesten 21,30 betalen incl. elektra, camper en, 2 personen). Vriendelijke ontvangst en informatie gekregen voor fietstochten in de omgeving. Makkelijk is dat de eigenaar ook Nederlands spreekt. In het dorp is op zondag tot 12.00u. een kleine markt in de markthal. Bakker is ook in de buurt.
we zijn hier midden in de nacht vertrokken omdat er een aantal loslopende honden bleven blaffen en vervolgens naar rustige parkeerplaats direct achter de brug gereden. Bij de plaatselijke VVV konden ze nog steeds niet vertellen of de voorzieningen nog worden aangesloten. Dus ga er maar van uit dat er niets is.
deze 4 sterren camping is eigenlijk een camping met grotendeels vaste campingplekken en de camperplaats ligt aan de overkant in een grote wei aan de rivier de Elbe. Voor lozen en water is alleen een plek voor de ingang van de camping, wat echter geen luxe is. De douches en wc zijn beperkt tot enkele containers met absoluut te weinig plaats voor de aantallen kampeerders die zich op het terrein bevinden. Daarnaast moet er voor de douches extra betaald worden voor 3 (!) minuten douchen. Nou dat is voor mij ook geen 4 sterren. Dus geen volgende keer voor mij, er zijn genoeg andere en betere en goedkopere alternatieven.
gratis plaats, voor stroom wel extra betalen en slechts enkele plaatsen/aansluitingen. Wc lozen kan evenals grijs water , maar schoon water voor te spoelen is alleen mogelijk tegen betaling en dan krijg je gelijk 100 liter ! In de omgeving goede restaurants en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook voor de fietsers is de Elberadweg direct toegankelijk.
camperplaats direct langs de Elbe, ideaal voor bezoek Magdeburg en fietsen langs Elbe (elberadweg); serviceplaats ligt op naast gelegen parkeerplaats voor auto's wat niet ideaal is. Goed voor een overnachting.
rustige plaats voor overnachting en ideaal voor fietstochten langs de Elbe. Er ligt een toiletgebouw met enkele douches en wastafels die netjes waren. Hier kan ook de chemische toilet worden geleegd en aan de achterkant van het gebouw zijn enkele kranen voor water.
gratis plaats voor bezoeken van de tuinen en museum. Na 1800 uur keert de rust weer terug en prima geslapen. alleen afval kan men kwijt. Prijzen van omliggende horeca is buiten proportie.
mooie camping , helaas op de plaatsen waar geen electro is geen waterpunten, geen voorzieningen voor lozen of vullen voor camper. Deze liggen wel bij de ingang van de camping , wat eigenlijk te ver lopen is. Met de fiets kan de plaats Amiens bezocht worden, wat zeer de moeite waard is.
de locatie is NIET gratis, er is een betaalzuil, waarbij gekozen kan worden voor parkeren, ( 4 euro) of gebruik van sanizuil ( 2 euro voor 20 minuten), of elektriciteit 2 euro voor 4 euro. Nette parkeerplaats die recent is aangelegd. Ligt wel aan doorgaande weg maar de hinder valt mee.Velo verte ligt voor de deur zodat fietsen of wandelen meteen kan beginnen.
de cp is nu gratis,ivm defecte betaalzuil. De slagbomen staan open. Nu in het voorseizoen is in het dorp alleen supermarkt en bakker open. Strand is op loopafstand 300 meter.
geen faciiliteiten, alleen mix parking
in eerste instantie voorbij gereden en het kerkje bezocht. Daarna nog eens terug gereden en de mix parking gevonden aan de doorgaande weg. Er staat een bord aan welke kant je kunt parkeren. Plekken niet specifiek aangegeven. Toiletten aanwezig en afval bak. Vlakbij restaurant met dagmenu.
nog steeds niets veranderd, waardoor het een gewone mix parking blijft. We zijn rond 2200 uur vertrokken naar een andere parkeerplaats voorbij de brug. Reden waren de loslopende honden die bleven blaffen en we niet konden slapen.
nog steeds niets gedaan om er een volwaardige cp van te maken. De andere cp heeft wel een sani zuil, maar was vol. Restaurant bh was een afknapper door de zwart verbrande vis.
een verademing als je van de drukke kust een rustige plek wilt zoeken. Alle voorzieningen aanwezig die je nodig hebt, schoon sanitair, warm water. Op dit moment veel overwinteraars waardoor en bijna geen plaats is. Daarom is het handig om eerst telefonisch contact te zoeken met eigenaar. (franstalig) CP is niet aangegeven aan de weg waardoor je er snel voorbij rijdt. Korte inrit met rode poort. Indien gesloten kan je poort zelf openmaken. Eigenaar woont niet op de CP, maar er zijn medecamperaars die je eventueel verder kunnen helpen. Unieke gelegenheid gehad om met eigenaar en medecamperaars een heerlijke gezamelijke maaltiijd te nuttigen (boulabaisse). Kom graag weer terug naar deze superplek !
een persoon voor de receptie is te weinig, onvriendelijk man stuurt je weg om een plaats te zoeken, terwijl de camping vol staat en hij in de computer ook kan kijken welke plaatsen nog vrij zijn. Verder gereden
ruime staanplaatsen, wel opletten voor zand in je camper, direct naast strand, bakker om 0900 uur. Politie controleert terrein 's nachts. Heerlijk geslapen met de golven op de achtetgrond. Figuira bezocht maar deze camperplaats weer uitgekozen voor te overnachten.
warme douches, zwembad en jacuzi, vriendelijk personeel, goed restaurant, was en droogservice , wifi, electriciteit inbegrepen alles voor schappelijke prijs. Winkelcentrum 500 meter, Prachtige omgeving voor te wandelen.
mooie en goedkope camperplaats, voor drinkwater ongeveer 100m lopen met gieter. Aan parkeerticket zit ook bon voor muntje voor restafval. Alleen bij bakker en bibliotkeek te ktijgen. Ideale omgeving voor fietsen en wandelen.
eenvoudige camperplaats met stroom (2€), water (1€). vriendelijke ontvangst en gebruik gemaakt voor de wijnproeverij. Eigenaar heeft ook wandel en fietskaarten.
Prachtige plaats aan het water. Vriendelijke en behulpzame havenmeester, ideaal voor bezoeken eiland Tiengemeenten. Pizza en pasta gerechten worden bezorgd op camperplaats.
Fijne rustige cp. Zeer schoon en modern sanitair, wasmachine en droger. Vriendelijke ontvangst. Restaurant en terrasjes op loopafstand. We komen hier zeker terug.
Deze recentie bevat geen tekst.
vriendelijke ontvangst, plaats wordt toegewezen en begeleid, uitleg bij sanitair gebouw, dicht bij straat waardoor geluidsoverlast mogelijk is. Ideaal voor bezoek Valencia en natuurpark Albufera, Wifi en electriciteit incl. Korting met Acsi kaart
vriendelijke ontvangst, behulpzaam bij aanwijzing plaats en uitleg bij sanitair gebouw, geluid verkeer hoorbaar overdag, sanitair is in orde en schoon,ideaal uitvals basis voor natuurpark, zee, en 8km van Valencia.
waardeloze camperplaats door ingewikkeld aanmeld procedure met zuil. Bij mij ging op een gegeven moment de slagboom omhoog en was ik nog bezig om water en elektriciteit via de zuil aan te vragen en te betalen. Vervolgens een ongeduldige Duitser die naar buiten wil rijden en er niet langs komt waardoor ook zijn slagboom niet meer open gaat. Had betaald maar ben direct weer vertrokken.
eenvoudige camperplaats met 4 douches, twee toiletten, wasmachine en droger. Een keer per week paella en sangria voor de liefhebbers ( zes euro p.p), bakker dagelijks. Vriendelijke ontvangst, 6-19 maart feest in gandia (falles), ongeveer 6 km met fiets. Boulevards met fietspaden in directe omgeving. Buiten seizoen is badplaats uitgestorven. Richting Gandia en Grau zijn wel drukker.
nieuwe grote camperplaats die bijna dagelijks is volgeboekt, eventueel wachten op volgende dag in samenspraak met receptie. Lidl, aldi,strand, wandel en fietsboulevard op loopafstand. Af en toe gratis vliegtuigshow door naastgelegen luchtmachtbasis. Bakker komt dagelijks, en een keer per week gegrilde kip bij standhouder. Wifi niet altijd toegankelijk. Stroom 6 amp. Wekelijkse marktdag op wo.
vriendelijke ontvangst,schoon sanitair,rustige ligging in natuurpark , kleine en grore plaatsen. 17 € camper en 2 personen.
Toevallig op doorreis naar murcia deze standplaats uitgekozen, ligging is fantastisch direct aan meer, maar er zijn geen voorzieningen, restaurant gesloten en ook telefonisch niet te bereiken, daarom uitgeweken naar de naastgelegen camping. Wij waren er begin maart 2018.
Gedoe om binnen te komen omdat er eerst een kaart gekocht moet worden via automaat. Vervolgens gehele aanmeldingsprocedure volgen, echter geen kaart uit de automaat. Via aangegeven telefoonnummer hulp gevraagd en gekregen. Terrein stond gedeeltelijk onder water door overstroming van de rivier. Wel stroom en water en wc lozen mogelijk. Geen wifi. Geen wc en douche buiten het seizoen.
Camperplaats in centrum van Charmes. Gelegen tussen twee kanalen, wel stroom, maar geen sanitaire voorzieningen (wc en douches) buiten het seizoen. Betalen met creditcard bij slagboom. Twee kerktorens in de buurt die de tijd aangeven (klokken). Winkels en restaurants vlak in de buurt.
camperplaatsen op camping met veel vakantiehuisjes. Direct aan de zee, helaas geen wifi of tegen betaling alleen bij receptie. Bij slagboom kaartje genomen echter na twee dagen bleek dit niet meer geldig te zijn voor te vertrekken. Betaling in voorseizoen 12,50, prima sanitair en schoon. Met de fiets naar Cambrils langs de boulevard. Dicht bij spoorweg waardoor wel geluidsoverlast van treinen.
Sitecode: 19539
camperplaats met stroom en goede wifi. Eenvoudige en verouderde maar wel schone douches,wc. Douchen onbeperkt, geen munten. Vriendelijke vrouw bij receptie die veel moeite doet om je met behulp van een gratis kaart van cartagena de bijzonderheden verteld. Toevallig was er die avond om 1800 uur de carnavalsoptocht. Er ligt een motorcircuit in de buurt wat soms gehorig is.
vriendelijke ontvangst, zelf plek kiezen, eenvoudig en schoon sanitair, een douche met muntbediening voor een euro 5 minuten. Een wasmachine voor 4,50. Goede wifi ontvangst en voldoende stroomaansluitingen.Camperplaats is ongeveer 2 km buiten het stadje, wel een flinke heuvel/berg. In stadje is een mooie boulevard en is "bewoond", dus niet niet zo,n verlaten toeristendorp buiten seizoen.
kleine camperplaats met stroom en wifi, douches 1 €,zonder stroom 9€,met stroom 13€ in saint perez pescador verkoopt een duitser spaanse gasflessen en adapters, 0034664528648