@joep2016
zeker 5 sterren waard . wij zijn er vorige week 2 nachten met de camper geweest. grote plekken en mooi sanitair gebouw . vriendelijk ontvangst . we komen zeker een keertje terug
prachtige camping, we hebben er 3 nachten met de camper gestaan . hele vriendelijke eigenaren. prachtig sanitair gebouw . we komen zeker terug 👍
wat een prachtige camperplaats ,zeker de 5 sterren waard . heerlijke broodjes service.en een heel vriendelijk ontvangst.we komen zeker nog een keertje terug
prachtige camperplaats , vriendelijk ontvangst en een heel mooi toiletgebouw. we komen zeker nog een keertje terug ☀️
mooie afgezette camperplaats . dichtbij Harderwijk
keurige minicamper plaats . vriendelijke eigenaar . keurig sanitair gebouwtje. komen zeker nog een keerku terug
Prachtige camperplaatsen tegen de dijk aan . vriendelijk ontvangst , we komen zeker nog een keertje terug met de camper
prachtige camperplaatsen en mooi sanitair gebouw ( wordt heel goed schoon gehouden) Advies : neem wel fietsen mee om ‘s morgens broodjes te halen bij de vriendelijke receptie.
prachtige minicamping en een super mooi sanitair gebouw. de eigenaars waren heel gastvrij . we komen graag nog een keertje terug
goed verzorgde camperplaats met vriendelijk ontvangst. we hebben er 2 nachten gestaan met onze camper . mooie omgeving
goed verzorgde camperplaats, we hebben hier 2 nachten gestaan . mooie omgeving om te wandelen en te fietsen . een heel vriendelijk ontvangst. we komen zeker nog een keertje terug
2nachten verbleven op deze minicamping met de camper op nr 3 keurig sanitair vriendelijke eigenaren en een prima WiFi een echte aanrader komen zeker nog eens terug