@joepiedepoepie63
wij staan nu op deze plek , lekker rustig en 1,5 kilometer van de autobaan weg. het terrein bied plaats aan zeker wel 8 campers . de eigenaresse kwam het geld ophalen, hebben 14 € betaald voor 1 nacht . zijn vriendelijke mensen . naast hun huis kun je gebruik maken van het toilet en je kunt er fris water pakken .
de plek is echt geweldig , zijn hier net aangekomen . en op dit moment de enige , de plek is mooi schoon en vuilnis bakken in de buurt . geen vers water en geen toilet legen , maar dat mag de pret niet drukken . het is lekker rustig op een aantal bezoekers van het park na .
prima plek , we staan er nu . geen voorzieningen behalve een toilet . voor de rest is het lekker rustig hier , en om er te komen valt hard mee . de wegen zijn niet zo smal er naar toe , hebben zelf een camper van 2.22 meter breed .
hebben er 1 nacht gestaan , je mag de camper neer zetten waar je wilt . hebben bij tarweveld gestaan . Vriendelijke eigenaar , hebben nog 2 verse eitjes gekregen om te bakken of koken . 15€ per nacht is voor de plek niet duur , lekker rustig en van de zonsondergang genieten .
mooie en leuke camping, vriendelijke mensen . de camping is met van alles voorzien perfecte douche ruimtes en toiletten en heerlijk schoon , je kunt met de camper je afvalwater lozen en ook je cassette toilet . voor de kinderen is er voldoende te doen , mooie speeltuin en basketbal court , qua prijsverhouding en de camping is het absoluut niet duur
de plek is wel mooi ,we zijn daar nu .alleen in tegendeel is er geen warm water en geen douche en ook geen wifi , begrijp niet hoe je zo een recensie kunt schrijven terwijl die er niet zijn . koud water mag je pakken zoveel je wilt