@joepj
- 2020
- Bürstner Levanto Other
- 2008
- Alkoof
Mooie kleine camp om Zagreb te bezoeken. We werden super vriendelijk en gastvrij ontvangen met kaas, brood en vleeswaren. Sjoerd bracht ons voor €35,- retour naar Zagreb en gaf ons leuke tips en info. Je kunt ook met OV naar Zagreb. Sanitair super netjes en schoon. Ruime plekken. Normale stekker voor stroom. Kakelverse eitjes van de kippen. Niet duur t.o.v. andere plekken in Kroatië. Zagreb is een leuke en mooie stad om te bezoeken.
Prima kleine camping om te staan als je Plitvic National Park wilt bezoeken (online vooraf tijdslot reserveren en ga op tijd in hoogseizoen, heel mooi). Sanitair is basic, maar voldoet en was schoon. Bakkertje komt op camping om 7.30u. Ligt wel aan drukke weg, die je niet ziet op de camping, maar wel goed hoort. Met camper parkeren bij Plitvic is €17,-, pendelbus is €4,- pp. Supermarkt is om de hoek. Wifi is goed.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Fijne ligging zo vlak aan zee. Eigenaresse super vriendelijk en helpt graag. Sanitair is basic, maar voldoet prima. De buitendouches zijn super met heel warm weer. Wij hadden een plek met schaduw door de olijfbomen. Bakkertje voor de deur, verkoop van groente en fruit en supermarkt ernaast met ATM. Strand voor de deur, met erg leuk barretje. Met Uber zo in Zadar. Aan een drukke weg, maar hebben wij geen last van gehad. Kunt alleen cash betalen.
Prachtige plek om te staan zo pal aan zee met een fantastisch uitzicht. Eigenaar super vriendelijk, ging zelfs brood voor ons halen. Douches en wc’s zijn netjes, niet alle deuren kunnen op slot. Mooi privé baaitje erbij. Je staat wel vol in de zon. €60,- per nacht voor 4 pers, niet goedkoop, maar wel dit uitzicht. Restaurantje is leuk zitten en lekker eten, ook niet goedkoop.
6 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Prima plek om te overnachten. Dichtbij de A10, maar heel rustige omgeving. Riviertje ernaast en een waterbron. Geen faciliteiten. €13,- per nacht in hoogseizoen. In dorpje vlakbij een bakkertje en supermarkt.
8 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Wat een heerlijke, rustige plek met een fantastisch uitzicht. Een warm ontvangst door lieve eigenaresse Eveline, waardoor je hier meteen een relaxed vakantiegevoel hebt. Nieuwe badkamer voor de campergasten, met warme regendouche. Mogelijkheid voor ontbijt en ‘s avonds mee-eten, met heerlijke lokale wijn. Alles met liefde verzorgd en heel veel gezelligheid. Wandeling door de Apennijnen met lieve hond Hetty. Je hoort de vogeltjes fluiten, perfect!
Als we tussen de olijfbomen gestaan hadden was het een ster meer geweest. Wij stonden bovenaan, dat is echt een parkeerplaats, aan de redelijk drukke weg, gelukkig ‘s nachts heel rustig. Sanitair is echt heel basis. Doorgang naar wc is donker en vies. Ligging tov Siena ideaal. Met de fiets of bus goed te bereiken. Pizzeria in dorpje erg goed. Brood, wijn en wat kleine boodschapjes in restaurant verkrijgbaar. Restaurant niet gegeten, was wel vol.