@joergstoy
- 1991
- Dethleffs Globetrail 600 DK Kastenwagen
- 2023
- Buscamper

Parkeren voor campers is overdag verboden! Volgens de borden is parkeren alleen toegestaan tussen 17:00 en 09:00 uur, en het huidige tarief is €8, contant of met pin te betalen bij de parkeermeter. Dit maakt de plek ongeschikt; waar kan ik tot 17:00 uur parkeren?

Overnachten blijft worden getolereerd. 24h = 17,50 € (is het niet), vers water kolom werkt, wc-cassette weggooien goed verborgen, nu als een inham aan de walnootboom buiten het plein.
Camperplaats direct bij de Thermaalbaden. 5 plaatsen, een beetje krap gemarkeerd, maar meer plaatsen op het grote grasveld achter. Stroomkabels moeten een beetje lang zijn, er zijn genoeg verbindingen. Het dorp slechts op 5 minuten lopen. Therme erg gezellig met een mooi cafetaria.
Camperplaats is volledig verbouwd in 2014. Nu 20 ruime plaatsen. Aparte strook voor camperservice. 2 zuilen voor water, elektriciteit, satelliet-tv en Wi-Fi. Thermaalbaden 5 minuten lopen. Daar ook aanmelden. Rustige plaats, ideaal om een paar dagen te ontspannen.
Rustige locatie bij de haven van het museum. Plaatsen smal, maar erg lang. Beheerder vriendelijk. Wij zijn voor de derde keer hier. We vinden het fijn hier. De plaats is ideaal voor een bezoek aan de grote stad. € 13 incl. 4 personen, elke volgende persoon € 2,50. Elektriciteit, douche en sani inclusief.
Dit is de parkeerplaats van het museum. Direct bij de ingang is er een Holiday-Cleany met 2 stekkerdozen. Wie stroom wil gebruiken, heeft een lange kabel nodig. Is de perfecte plek voor een overnachting naast de A10.
Kleine camperplaats bij een klooster voor 3 campers. Plaatsen smal en een beetje kort. 4 plaatsen met stroom voor 50 cent per kW. Serviceplaats beschikbaar. In de Bräustübl in het klooster neem je brood mee en koop je alleen bier. 2 bakkers, slagers en Nahkauf in de buitenwijk. Prima voor een nacht.