@joey83

De camping is klein maar zeer gastvrij en voorzien van alle voorzieningen. De eigenaar is erg aardig en behulpzaam, maar wat ons verblijf echt onvergetelijk maakte waren de vele kleine katjes die af en toe kwamen knuffelen terwijl wij naast de camper stonden. Sterk aanbevolen!
Sitecode: 19828
Fantastische rustruimte met ruime plaatsen, intern restaurant en schone toiletten met onbeperkt warm water. zeer dicht bij het strand, dat kan worden bereikt via een aangename wandeling in het dennenbos.
De rustruimte is gastvrij en wordt gerund door zeer behulpzame jongens. De toiletten zijn schoon en de douches hebben warm water. Strategische positie nabij de zee. Sterk aanbevolen!

Er zijn verschillende sterke punten van deze rustruimte. Allereerst de panoramische ligging, waardoor je vanuit de camper direct de zee kunt overzien. Dan de vriendelijkheid van de eigenaren, die een B&B naast het kampeerterrein beheren en toegang verlenen tot dezelfde diensten die zijn gereserveerd voor gasten van de structuur, zoals ontbijt en diner met een panoramisch uitzicht, door hen bereid met lokale producten. Sterk aanbevolen!