@johanentonny
- 2014
Vandaag
Een locatie beoordeeld · ongeveer 11 uur geleden
Sitecode: 20585
Heel vriendelijke receptioniste. Camping is nu heel stil. Zwembad en restaurant al gesloten dus doet ongezellig aan. Overal mieren poeder. Wij zijn naar de naastliggende camping Kursaal gegaan, daar was het veel mooier.
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Sitecode: 20479
We waren eerst bij de naastgelegen camping terecht gekomen, Spiagga, dat viel tegen, zwebad en receptie dich, dus naar Kursaal gereden. Wat een vriendelijke ontvangst, als je het hotel doorloopt ziet het er zo sfeervol uit. Mooi zwembad aan het meer. Mooie plekken, keurig sanitair en gratis gebruik van fietsen, voor ons fijn want de onze waren een paar dagen ervoor gestolen. Wij konden een plek aan het water kiezen €37,- anders met Acsi €30.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Ebikes worden gestolen bij het strand, dus neem ze mee het strand op.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Vriendelijke ontvangst, achteraan ruime plekken, maar dan hoor je wel heel de tijd de weg, tussenin sta je meer op elkaar. Superschoon toiletgebouw met warme douches. Tip: neem je fietsen mee het strand op, of ga lopend. Onze beide ebikes werden gestolen terwijl ze op slot stonden en met ketting aan een paal. Ons zien ze hier dus niet meer terug.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Prima plekken met schaduw of zon. Schoon sanitair. Leuk om te fietsen naar Besancon langs het water, citadel. Let op: Reserveer wel via de site van de camping want via acsi site reserveren dan krijg je de korting niet en betaal je 6 euro voor stroom, erg vreemd.
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij hadden ook gisteren gebeld, geen plaats zei ze. Op goed geluk er heen gereden, we waren er al om 10.30, aardige ontvangst, genoeg plekjes vrij, kunnen zelfs 2 nachten blijven. Sanitair ziet er mooi uit. Ook een zwembadje is heerlijk met deze temperaturen. Genoeg te doen in deze omgeving. Wij betaalden met camper en 2 personen €36,--
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Vandaag hier aangekomen en het voelt zeer goed, rustig, wel wat geluid van de weg, maar voor ons niet storend. Mooie picknick bank erbij. Aardige ontvangst waar je ook wat kunt drinken. Op de fiets door het bos in 25min naar Freudenstad. Een aanrader als je zelf voorzienend bent.
Juli 2026
Wat een heerlijk plekje is dit, rust in een groene omgeving. vullen, lozen is top. een wc erbij, maar we zijn zelfvoorzienend, dus een keer douchen in de camper is ook prima en fijn dat het kan toch? Supermarkten met fietst op slechts 7min. 15min op de fiets naar het strand, wel een mega groot strand daarom fietsten wij via de boulevard van deauville naar Berneville, leuk fietsen en een kleiner en minder druk strand. Voor ons een top plek.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden