@johannabadley
Lid van Campercontact sinds 2019
Sitecode: 20501
Mooie rustige plek direct aan het strand. € 15 per nacht met een camper 3 aduts en een kind. De bar was erg leuk en reden ably 8 voor eten en drinken. Je kunt ook breas en melk bestellen voor het moreren. 50 cent voor een douche. Je hoort de weg naar buiten niet storen ons.
Goede camping. Verbazingwekkend schone toiletten (neem loo roll) en zeer vriendelijk personeel. Alle benodigde faciliteiten. Ze hadden een uitgebreid entertainmentprogramma dat erg goed was voor kinderen, inclusief karaoke tot 12.30 uur! Geweldig voor een nacht. Ik weet niet zeker waarom het € 15 zegt, het kostte € 41 voor een camper, 3 volwassenen en een kind.
Ik ben het volledig eens met de vorige beoordeling. Het is een no nonsense site maar de locatie is geweldig en het echtpaar dat het zeer behulpzaam en vriendelijk runnen. Het heeft alles wat je nodig hebt, maar je kunt geen toiletwater legen of afvalwater. zou deze site zeker aanbevelen.
Sitecode: 19698
Makkelijk te vinden. Rustig en veilig 's nachts. Goede vervoersverbindingen hoewel ik misschien niet de bus terug uit de metro zonder een zeer nuttige kaart en uitleg van meneer die ons incheckte. Geweldige douches en zeer schone toiletten. € 1 munten nodig. goede waarde. Zou het ten zeerste aanbevelen om een mooie en levendige stad te bezoeken.
Kan alleen andere uitstekende recensies bevestigen. gemakkelijk te vinden met navigatiesysteem. zeer behulpzaam personeel. bij het inchecken ontvangt u een zeer informatief blad over transport naar centrum. tramhalte 3 minuten lopen en tram brengt u rechtstreeks naar het eindpunt. supermarkt tegenover. wasfaciliteiten zeer schoon. geen negatieve punten. zou zeker terugkomen.
Wat een geweldige plek, enigszins buiten de gebaande paden maar de moeite waard. We boekten vooruit en een mooie dame was aan het wachten toen we aankwamen. Ze liet ons zien waar we elektriciteit konden aansluiten en zei dat het eten klaar was toen we er waren. de maaltijd was geweldig, alles zelfgemaakt. De volgende ochtend had onze camper een fout en ze konden niet behulpzamer zijn.