@johkalk
Wij waren hier twee weken en we hebben er enorm van genoten. De eigenaar en zijn personeel zijn super aardig en behulpzaam. Het sanitair is niet nieuw, maar wel zeer netjes. In het restaurant kunt u kleine gerechten/pizza's van goede kwaliteit bestellen tegen redelijke prijzen. Wij komen zeker nog een keer terug. Zeker omdat Avignon zeer centraal en gunstig gelegen is als vertrekpunt voor sightseeing.
Zeer mooie camping, vriendelijke beheerders. Ik kan de bestaande beoordelingen volledig onderschrijven.
Sitecode: 19119
De locatie is ideaal om te wandelen en fietsen. U kunt de stad gemakkelijk bereiken met de e-bike (beetje hellingen!) of met de bus die voor de camping stopt. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Er is een nieuw - veel te klein - sanitairgebouw. Het is er schoon, maar houd er rekening mee dat je moet wachten als het druk is.
Sitecode: 20190
Mooie, schone en grote camping met ruime plaatsen. Zeer vriendelijk personeel. Wij (ouder echtpaar in de stacaravan) hebben hier fijne dagen gehad. Er was niets op aan te merken, geweldig!
Vergeet alle negatieve beoordelingen die over deze plek zijn geschreven. De plek is geweldig om Lissabon te bezoeken. Ondanks de grote drukte was de ontvangst vriendelijk en correct. Sanitair en zwembad zijn niet nieuw, wel schoon en ok. De staanplaatsen voor stacaravans zijn royaal groot en voorzien van individuele elektriciteits- en wateraansluitingen. Goed om te weten: de Lissabonkaart is te koop bij de receptie.