@johma
- 2012
Een heel groot terrein met heel veel stroomaansluitingen grenzend aan een industrieterrein .Je kunt er water tappen ,je wc legen en je vuil water kwijt. Helaas moet je voor gebruik van sanitair €3,- extra betalen. Dus het is eigenlijk €18,- inclusief stroom. Dan is het overwegen waard om die andere aan de Rijn te kiezen voor €24,50. Gelukkig is het hier wel rustig en dat is die andere waarschijnlijk niet. (Boten en trein)
Prachtige plek. zelfs nu in November met uitzicht op de poedersuiker bergen. En inderdaad volg niet je navigatie maar als het signaal in het dorp linksaf zegt ,ga dan gewoon rechtdoor. Met onze buscamper ging het nog maar net met ingeklapte spiegels. Het was voorheen een camping vandaar dat er een gebouwtje staat met hekken eromheen.
Inmiddels is de prijs voor een camper plus twee personen plus elektriciteit €28,-. wifi kost €2,- extra. Dat is met een ASCI kaart. De plaatsen die je dan krijgt toegewezen zijn de minder aantrekkelijke. Dit is blijkbaar de policy. Als je voor de slagboom staat schreeuwen je andere prijzen toe! (20 en 23 euro!) Enfin verder wel alles in orde en vriendelijk personeel.
vandaag gesloten vanwege problemen met elektriciteit en water voorziening. 10 november 2025
Alles werkt behalve WiFi. Tenzij je naast de slagboom gaat zitten. Camping Car heeft zelden goede WiFi. Boosten en updaten zou ik zeggen.
op de site van CC staat : vandaag geopend. Helaas. Van 1 November tot 1 April gesloten. Camping La Chapalette eindje verder van Arles is wel open. Dus de sterren zeggen niets in deze.
Sitecode: 101905
Inmiddels €29,58. 27 maart. Aardige camping aan het water. Neem wel oordoppen mee! Ligt aan doorgaande weg. En……. kom voor 16.59 uur. Ze sluiten onverbiddelijk. Het is tenslotte een Municipal!!😀
prijs is inmiddels €15,- Er is geen warm water bij de afwas, de douches zijn lauw/ koud en het stinkt overal naar het riool. Geen wonder dat er vanochtend plek was. Wij zijn morgen weg.
690 staanplaatsen. Alles ziet er keurig uit. Sanitair prima in orde. Maar het is bijna eng om tussen zoveel (seizoens)campers ( plus honden) op een relatief kleine opp. te staan. Een nacht was voldoende. Helaas geen wifi.
Krappe plaatsen. Verouderd sanitair maar wel schoon. Geen grijs water afvoer station! Gele afval containers staan al 3 dagen uit te puilen. Worden niet opgehaald. Een medewerker haalt af en toe wat uit de bakken en doet het in een vuilniszak. Die worden ook niet opgehaald. Positief: mooie fietsroute over de boulevard naar Denia. Vlak aan zee. Aardige receptioniste die goed Engels spreekt.
Elektriciteit is weer eens een verdienmodel. Tevens geen Wifi zoals vermeld bij de voorzieningen. Verder ok.
Derde week van September gesloten! Dus niet de eerste 3 weken!
Geen kaarten van ACSI e.d. €30,- voor camper plus 2 pers. Inclusief stroom en douches. Fair deal.
Alles is al gezegd! A prize winner!
Mooi uitzicht. Sanitair ok. Maar €4,- voor douche is wel erg over de top! Camper 2 pers. plus EHU is dus €38,- Geen WiFi. Plaatsje stelt weinig voor.
Foute info in app. Geen Asci kaart. Camper plus 2 pers. is €33,- Douche munten €1,- Echt een park met veel stacaravans. Leuke wandeling naar de Cove. 1 km.
Geweldige camping. Prachtige ligging aan de Thames. Zeer vriendelijke ontvangst. Ruim opgezet. Mooiste sanitair gebouw in de hele UK. Alles perfect onderhouden en schoon. Vraag me af waarom De CAMC campings 2 x zo duur zijn. Ga zo door! J. en M. The Netherlands
Sitecode: 19026
Camping is in orde. Echter de hanen kraaien 24/7! Marrakesh alleen met taxi te bereiken. Of je eigen camper natuurlijk. Taxi is MAD 200, - retour. Sanitair is so so. Water loopt niet weg. Wij gingen op de fiets . Het Badi Palace is 12 km. Zeer druk verkeer. Niet aan te raden.
Sitecode: 19500
Alle voorzieningen dik in orde. Schitterend uitzicht. Grote camping. Wij waren de enige camper. Prijs: Mad 80. inclusief stroom.
Sitecode: 19366
November 2022 gesloten. Eindje verderop Bivouac 1000 Stars. Geen stroom. rest in orde.
Alles in orde. Proper sanitair. Vriendelijke beheerder. Komt 's ochtends brood brengen. Op loopafstand van de stad. En erg stil.
Sitecode: 19842
90 mad met stroom. Het is er onwerkelijk stil. Vriendelijke beheerder. Spreekt ruim over de grens. Let op: laatste 3 kilometer wasbord! Langzaam aan dus!
Sitecode: 19841
November 2022. Gesloten. Zo te zien gaat het niet meer open.
Prachtige camping. Alle faciliteiten aanwezig. Wij waren vroeg in het seizoen. Er moest nog van alles in orde gemaakt worden. Zeer vriendelijke familie. Spreken Engels (Moeder en zoon Adam). Plaats is tevens een resort waar je kunt logeren. Prijs met electriciteit 85 Dirh. Warme maaltijd 40 Dirh. pp. Gratis wasmachine. Het is midden in een landbouw gebied.
Een paradijsje midden in de stad, aan de kust. Prachtige ommuurde tuin/park. Alle voorzieningen top! We waren hier twee nachten alleen! WiFi en warme douches in orde.
€28,- met ACSI kaart. je kunt je camper niet uit zonder de buurman te raken. Schandalige prijs voor deze postzegel. Ja de mevrouw is heel aardig en behulpzaam maar wat wil je als je zo binnenloopt met veel te veel campers het in je achtertuin! Kassa!
Kleine plaatsen. Bij aankomst puilden de vuilnisbakken al uit. Geen warm water om af te wassen. Met Acsi kaart krijg je plaatsen aangewezen! Zo kwamen we onder een boom met krijsende papegaaien te staan. (no 12). Gelukkig (sic) mochten nog uit 2 andere plaatsen kiezen. Veel vliegverkeer over de camping. Echter 's nachts wel stil. Papegaaien slapen ook! Voor Torremolinos de enige camping en veiliger dan langs het strand op een parkeerplaats.
Alles is al gezegd. Een van de mooiste CP's van Europa. En de vriendelijkste gastvrouw die we in 40 jaar kamperen zijn tegengekomen. Prachtige vergezichten vanaf je luie stoel. Een aanrader!
Als je aan zee staat heb je "pole position". Sanitair is nog uit de 60 er jaren. Ziet er allemaal heel beroerd uit. Beheerder erg behulpzaam. Voor €12,- mag je misschien niet mopperen maar na een korte lauwe douche ( ik schat 1,5 minuut voor 50 cent) toch maar vertrokken. Niet echt een Dolce Vita!
Sitecode: 20375
Uitstekende CP. Prima sanitair. Vriendelijke gastvrouw. Heerlijke gerechten. (o.a. veulen!) Wel enig verkeerslawaai. Helaas is het drinkwater niet beschikbaar dus eerst ergens anders water tappen. Fietsroute naar Lecce om de hoek.
Prima camping. Zeer gastvrije beheerder. Kwam zelfs hout brengen voor de buitenkachel. Gelegen in leuk bosje op het Hoge Land.