@johnballoon

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 82093

Wij waren hier op 6 en 7 juni 2023 met de camper. Prima camping voor doorreis. Alles is aanwezig en brandschoon. Wij betaalden 380 NOK per nacht. Op onze reis door Noorwegen hebben wij wel grotere, duurdere campings gehad met slechtere voorzieningen. Dit is een KMF camping. ( klein maar fijn). De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. John Balloon

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Jan. Op 9 juni 2019, hier overnacht met de camper. Prima camping dichtbij de E6. Het laatste stukje weg naar de camping gaat over een goed te berijden gravel weg. Schoon en netjes. Camper plaatsen op gravel als ook op gras.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij zijn hier geweest van 1 tot 4 juni 2019. Prima camping. Alles is aanwezig. Behulpzame en vriendelijke eigenaar. Wij betaalden incl stroom NOK 235 per nacht. Ocean vieuw. Middernachtzon is vanaf deze camping prachtig te zien.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

19 mei 2019 hier met camper overnacht. Ontvangst zeer vriendelijk. Ruime camper plaatsen ongeveer 10 bij 10 meter op gras. Rustige camping. Sanitair en keuken onberispelijk. Met Acsi kaart 200 SEK voor 1 nacht 2 personen. Een kilometers lang strand op 500 meter lopen. Als tussenstop op de route Helsingborg richting het noorden een ideale plek.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Wij zijn hier 9 en 10 juni 2017 geweest. Heel mooi uitzicht over het Oslofjord. De camper en caravan plaatsen zijn gelijk, rechts bij de ingang. De eigenaar heeft een nieuw toiletgebouw neergezet. Ziet er keurig uit en volstaat. Er zijn ongeveer 15 camper en/of caravan plaatsen. NOK 220 per nacht. Inclusief stroom. Geen wifi.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Wij zijn hier van 31 mei tot en met 2 juni 2017 geweest. Prima, prima, prima plek om te verblijven. Alles is aanwezig. Prijs-kwaliteitverhouding goed. De eigenaar was in de negentiger jaren een topschaatser die voor Noorwegen uitkwam.

Op 13 en 14 juni 2016 hebben we hier gestaan. Prima camping gelegen op een schiereiland met een smal zandstrand. Bij aankomst gewoon een plekje zoeken. De eigenaresse komt 's avonds langs om het campinggeld te innen. Het zijn hele aardige en vriendelijke mensen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Het sanitair ziet er prima verzorgd en schoon uit. Er zijn twee sanitair gebouwen.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Vanaf 1 juni 2016, hebben we hier 2 nachten verbleven. De ontvangst was hartelijk. Het is een mooie, rustige en goed onderhouden familie camping, die gerund wordt door een enthousiast Brabants gezin. Afgelopen winter heeft men het oude toilet gebouw uitgebreid en in zijn geheel gerenoveerd. Het ziet er schoon en tip top uit. Over de gehele camping is er een goede WiFi ontvangst.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Sitecode: 19266

Op 31 mei 2016 met de camper hier geweest. We werden vriendelijk ontvangen. De camping ligt aan een rustig meertje en heeft een eigen strandje. Prima plek om te verblijven. Alle voorzieningen zijn tiptop. Op deze camping een prima gratis WiFi ontvangst over de gehele camping.