@johnie
Juli 2026
plaats is heel prima.lekker mtb routes gereden,maar het mooie fietsen waar iedereen over schrijft dat kan ik niet onderschrijven.zoveel echte fietspaden zijn hier niet dus dan maar op de binnenwegen. Maar dat grenst aan veel risico's omdat ze hier werkelijk knetter hard rijden.buiten wierden,in het centrum van wierden hard scheuren is hier voor veel mensen een hobby. nog nooit zoiets meegemaakt.
Maart 2026
alles prima maar..... ik vond de prijs te hoog voor he gebodene.heb 24 betaalt maar 20 was ook prima. 5 dagen gestaan en 3 middagen harde muziek van de buren. en heel veel hondengeblaf.de eigenaren hun honden die blaffen constant als ze zelf weg zijn. laat
ongeorganiseerde bende.het loopt bomvol en de dag erop weer leeg. dr beheerders lachen alleen maar wat maar lossen niks op.voor nl en Duitsers is de plek vol maar spanjolen mogen er altijd op en worden er gewoon voorgezet.ewij kregen een tot vrachtwage omgebouwde camper die de hele nacht luid hoorbaar was.doe je de ramen maar dicht zei de beheerder.heel jammer want de omgeving is prachtig
bij aankomst wilden ze mijn id kaart zien en ook houden voor de duur dat ik op de plek zou staan. middeleeuwse praktijken. niet doen
de plek is 4 sterren waard ontvangst was er niet dus geen ster. ook niet ff langskomen douche en toiletruimte naast de paardenstal.eerst door een grote vieze stal lopen. pedaalemmertjes zaten vol.is jaren geleden schoongemaakt. dus alles bij elkaar...... verwaarloosde boel. 20 € is veels te veel john
idd heel mooi.wij stonden hier de 18 de.om 22.00 u vond er bij het huis naast de camperplek een groot feest plaat met keiharde muziek tot 3 in de nacht.om 12 u liepen er 2 pitbulls los over de cplaats.dsg erop lekker ergens anders heen omdat de buren ons vertelde dat dit wel 2 dagen kon duren.zei hadden geen last want ze waren doof. je an ook fijn zijn haha
niet meer wat het geweest.mooiste plekken zijn door de kroeg ingepikt.dus je staat bij de fabriek.heel veel verkeer tegenwoordig.geen idee hoe dat komt maar na een dag weer weggereden
2 flesjes wijn gekocht.heerlijlk. camperplek kun je het niet noemen.je mag ergens tegen het huis gaan staan dat is het dan.nergens een vlak stukje te vinden. geen voorzieningen
redelijke plek maar na 3 dgn weer weg.veel te veel mensen die er al maanden staan. zitten de hele dag luidkeels met elkaar te kletsen en te smoken. Vooral onze oosterburen met hun politieke gezwam........
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
leuke camping.maar van s ochtends vroeg tot s ochtends vroeg woef waf waf....woef waf waf. wegwezen waf woef woef