@johnie
alles prima maar..... ik vond de prijs te hoog voor he gebodene.heb 24 betaalt maar 20 was ook prima. 5 dagen gestaan en 3 middagen harde muziek van de buren. en heel veel hondengeblaf.de eigenaren hun honden die blaffen constant als ze zelf weg zijn. laat
ongeorganiseerde bende.het loopt bomvol en de dag erop weer leeg. dr beheerders lachen alleen maar wat maar lossen niks op.voor nl en Duitsers is de plek vol maar spanjolen mogen er altijd op en worden er gewoon voorgezet.ewij kregen een tot vrachtwage omgebouwde camper die de hele nacht luid hoorbaar was.doe je de ramen maar dicht zei de beheerder.heel jammer want de omgeving is prachtig
bij aankomst wilden ze mijn id kaart zien en ook houden voor de duur dat ik op de plek zou staan. middeleeuwse praktijken. niet doen
de plek is 4 sterren waard ontvangst was er niet dus geen ster. ook niet ff langskomen douche en toiletruimte naast de paardenstal.eerst door een grote vieze stal lopen. pedaalemmertjes zaten vol.is jaren geleden schoongemaakt. dus alles bij elkaar...... verwaarloosde boel. 20 € is veels te veel john
idd heel mooi.wij stonden hier de 18 de.om 22.00 u vond er bij het huis naast de camperplek een groot feest plaat met keiharde muziek tot 3 in de nacht.om 12 u liepen er 2 pitbulls los over de cplaats.dsg erop lekker ergens anders heen omdat de buren ons vertelde dat dit wel 2 dagen kon duren.zei hadden geen last want ze waren doof. je an ook fijn zijn haha
niet meer wat het geweest.mooiste plekken zijn door de kroeg ingepikt.dus je staat bij de fabriek.heel veel verkeer tegenwoordig.geen idee hoe dat komt maar na een dag weer weggereden
2 flesjes wijn gekocht.heerlijlk. camperplek kun je het niet noemen.je mag ergens tegen het huis gaan staan dat is het dan.nergens een vlak stukje te vinden. geen voorzieningen
redelijke plek maar na 3 dgn weer weg.veel te veel mensen die er al maanden staan. zitten de hele dag luidkeels met elkaar te kletsen en te smoken. Vooral onze oosterburen met hun politieke gezwam........
leuke camping.maar van s ochtends vroeg tot s ochtends vroeg woef waf waf....woef waf waf. wegwezen waf woef woef
Super mooie plek waar we een nachtje op doorreis hebben gestaan. Alles super netjes, rechte plekken en lieve mensen die zelf ook van camperen houden. Zeker voor herhaling vatbaar.
prachtige plek was hier 7 Jr geleden toen genoeg ruimte. nu.......iedereen en alles staat boven op elkaar.....verschrikkelijk....snel doorgereden
kwamen om 14.00 u aan dus dat is 7 € extra.eigenaar bepaalt waar je staat.sto den met 4 campers bovenop elkaar terwijl de rest leeg was.toen ik vertrok na 2 nachten wilde de eigenaar dat ik 4 nachten betaalde...want dat had ik afgesproken.....probeerde me te naaien. totaal onvriendelijk
sluit me aan bij alle positieve reviews.... pris verhoogd.18€ per nacht exl.stroom nu
prima plek.kom hier al jaren.mensen due hier hun hond uitlaten....nooit geen last v gehad. echter teveel Duitsers die hun camper er maar tussen proppen.....25 % duiters is ruim voldoende
15 december tm 30 december gestaan.camping is prima maar het gebkf van honden.........heel zat van en weg
mooie plek maar het gekrijs van de kraaien was niet te verdragen....... dus weer weg
prima plek. irritante hondengeblaf van 3 grote honden van de eigenaren bederven de pret.slaan op alles aan.....pffffff plaats ze in huis.snel weer weggegaan
deel alle revieuws maar ik vond mevrouw behalve gastvrij ook een controlfreak. mochten maar max 4 dagen staan en ze zag alles.ik wilde ff buiten de plaats ff genieten van de zon... Dat zag ze en riep....waar gaan wij zitten? ik antwoorden dat bepaal ik zelf wel......oei zei had gedonder gehad met haar buren maar die staken de duim omhooggevallen toen ik ergens ging zitten.Dus gezelligheid is ook iets wat je kunt verpesten met je controle
sluit me bij alles....... maarrrrr.... ik had een probleem met mijn camperdeur en Dom heeft me daar mee geholpen. uiteindelijk naar een garage van een vriend van hem in tortosa geweest........Deze man heeft de deur er weer opnieuw ingewanden en opgelost. superrrrrr
Wilde hier gaan staan maar er werd op de camping gebouwd. Kreeg een plek toegewezen maar kon daar nooit staan zo klein. mijn camper is 6 m. Werkelijk propvol
prima plek. ga niet bij de bar staan plek 40 want daar staan ze de hele middag te jeu de boelen en de ballen ketsen je om de oren. Ook raar je moet je plek en het aantal overnachtingen van te voren betalen....maar ja het is constant vol. Ben 2 x wezen eten in het restaurant..........niet heel geweldig.
camping prima maar weinig geslapen door constant blaffende k honden
aardige plek maar de hele nacht wakker gelegen van blaffende honden.hele tijd geblaf. ik had 4 nachten betaald en wilde weg maar ik kreeg geen geld terug. als je de volgende keer weer terug komt krijg je je een nacht gratis.dus niet vooruit betalen bij deze aardige man. pffffff
kom hier al 15 Jr met mijn camper.prachtige plek. maar het langzamerhand een gekkenhuis aan het worden.iedereen gaat boven op elkaar staan.soms is de afstand minder dan een meter. wij vonden het niet heel gezellig meer en zijn na een nacht weer doorgereden
kom hier heel vaak.staan nu weer op de camperplaats.ze hebben alle keurig gesnoeid en de douches zijn open.mijn vrouw wilde ff een was draaien maar dat lukte niet maar de eigenaren deden hun best om ff te helpen.dus nieuwe en betrokken eigenaren!
zouden 5 dagen blijven staan maar zijn na drie dagen weer vertrokken reden: op het grasveld voor de camper om 9 uur 's ochtends lag er een koe in een weiland en de boeren stonden erbij. mijn vrouw vroeger en wat is er met die koe en zij antwoordde dat die koe heupproblemen had en dat hij dood ging. er zou nog een dierenarts menmaar nooit geweest. wij hebben dus hele dag naar een stervende koe gekeken vreselijk.
geen gebak meer geen imbiss meer.mede eigenaar is net overleden helaas.camping wordt verkocht.maar wat een gezellige camping.
mooie plek maar hele vervelende man.dit mag niet en dat ook niet. snel weer weg
van de cp bij de jachthaven zijn er van de 10 plekken nog maar 4 over.de rest is door de terrassen van een ondernemer verdwenen.jammer
we waren hier op vrijdag.op maandag had ik een plekje gereserveerd maar ik moet me nog inschrijven volgens de beheerder.dit had ik op maandag al gedaan.er stonden 7campers op de parkeerplaats en daar moest ik maar achter gaan staan.Mocht dus niet op de plek gaan staan.Na een half uur wachten ben ik weggereden omdat het ontzettend traag allemaal ging.niet klantvriendelijkheid.wc ed erg verouderd
leuke camping maar is idd een karikatuur van zichzelf.niet echt natuurlijk.toiletten niet schoon.s middags zo maar 4 u lang de radio keihard aan pfffff. eigenaar rijd om de haverklap met de auto over het terrein en te hard.als je ergens voor staat die het dan ook
gedeelte voor voor campers.daarnaast een gedeelte gras werd vooral gebruikt werd door caravans en tenten.niks te maken met camperplaats.alles stond criscras door eljaar
veel te veel verkeer
super camping.niks mis mee.maar we konden de aanblik van 12 slachtstieren in een veel te kleine stal niet verdragen.. zegt iets over ons.
wij dachten (heel naïef) lekker een paar dagen staan en de stad te verkennen.maar in de middag stroomt het vol met doortrekkers en de dag erop dus weer weg.hadden echter 3 nachten vooruitbetaald maar kregen geen cent terug.ik vroeg de eigenaar hoezo....betaald is betaald.dus niet vooruit betalen!
te mooi om waar te zijn wat prachtig aangelegd en wat een aardig echtpaar.zijn in een sombere stemming omdat de camping amper bezet is. ligt niet aan onze beoordelingen lijkt me
Hier een nacht gestaan en er 4 betaald omdat we er langer wilden blijven staan. Echter mijn moeder overleed en we moesten dus terug. Kreeg geen geen geld terug. Waardeloos dus. Niet vooruit betalen dus. Patjakkers
prachtige plek.jammer dat er een paar camperaars voor vast staan.kletsen luidkeels tot 12 u in de nacht pfffff
mooie camperplaats.leuke plaatsen in de buurt. voorzieningen zijn prima . beheerder heeft een klein café en verhuurt kano's. beetje stugge man maar beetje met hem praten doet wonderen
mooie plek.op dit moment wordt er iets gebouwd aan de Elbe kant.hele dag bouwlawaai.houd tegen 6 u weer op.pfffff
Sitecode: 20851
mooie plaats.we stonden met 3 campers in de tuin. sommigen stonden er gewoon een nacht en kwamen zo op de bonnefooi.dus niks reserveren voor 2 nachten. 900 kronen betaald voor 2 nachten.incl douchen en stroom. gasten van de b&b zitten ook in de tuin heel gezellig maar praten de hele dag aan een stuk door. dus na 2 dagen vonden we het wel goed
Mooie plaats. Beetje gedateerd maar wij vinden dat prachtig. In de schoolvakanties een nadeel: de hele dag door geschreeuw van kinderen.vaak tot 11 uur s Avonds