@johnput
Heerlijke rustige plek sanitair is erg netjes. Een aanrader is het terras van de zorgboerderij naast de camperplaats te bezoeken.
heerlijke rustige plek, zeer net en schoon, ik heb niet eerder zulk mooi en schoon sanitair gezien! top plek komen zeker nog eens terug
mooie camping, sanitair is prima, mooi zwembad en vriendelijke receptie. jammer dat we slecht weer hadden. nu maar 1 nacht gestaan.
Effe schrikken als je het pad naar beneden oprijdt! rechts half over de stoep gaat goed maar pad zelf heeft flinke bulten en kuilen. Alles gaat digitaal alleen douchen en watertrappen met muntgeld. Prima plek om Maastricht te bezoeken.
nette camping, sanitair is top, receptie top al met al een prima camping. Leuke stad la Roche en om te fietsen moet je wel een eclectische fiets gebruiken. of dikke kuiten hebben.
Heerlijke plek, goed eten betaalbaar als je er eet sta je voor niets.Stroom €2,00. ontbijt in het Hotel prima Duits ontbijt voor €9,00 per persoon.
Heerlijke rustige plek op de boerderij. Leuk welkomsgeschenk, prijs is goed en stroom betaalbaar. Water is gratis. Verder geen sanitair, maar dat hebben we aan boord. Vriendelijk ontvangen en altijd leuk om de kalveren te zien spelen met elkaar. Kortom voor de niet veel eisende Camperaar een heerlijke plek.
toevoeging op mijn review. een heerlijk authentiek Italiaans restaurant op loopafstand👌👌👌
vriendelijk ontvangst, spreekt perfect Duits. toilet voorzieningen prima en schoon. niet met een hele grote camper hierheen gaan dan kom je het laatste stukje niet door.