@johnreed078
Verbleven voor het folkfestival. Perfecte locatie, op een paar minuten lopen van het festival, pubs en restaurants. Heerlijke koffie, gebak en ontbijtbroodjes van de camper. Waarom klagen over €1 voor een warme douche van 5 minuten - het lijkt me een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik denk dat ik €25 pn heb betaald voor alleen mij en mijn camper - wederom een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb een van de vlakke plaatsen weten te bemachtigen, maar dat zijn ze niet allemaal. Goede keuken en een "spelletjes"-lounge. Wasmachines zijn pas na 16.00 uur beschikbaar. Maar toch geef ik de camping een 5*.
Uitstekende locatie met ruime, vlekkeloze faciliteiten. 15 minuten lopen naar Tralee via een park. Zeer behulpzame man bij de receptie.
Goede locatie aan de golfbaan. Gezellige clubbar. Geweldig als je zin hebt in 9 of 18 holes, wat ik ook deed. Erg mooie baan. De douche was helaas wel koud.
Fantastische locatie met uitzicht op de haven. 500 m van het stadscentrum. €10 per nacht. Toiletten beschikbaar. Doet me eraan denken om vaker gebruik te maken van camperplaatsen in plaats van campings.
Geweldige kleine camping. Op een leuke manier best eigenzinnig. Redelijk sanitairgebouw en goede keuken en sociale ruimte. Goede prijs voor een camper plus 1 persoon: € 20. Goede locatie om het schiereiland te verkennen.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Zeer mooie site. Faciliteiten schoon en grote doucheruimte. Mooie vrouw bij de receptie, zo behulpzaam en spreekt Engels. Mooi overdekt zwembad met ligweide buiten. Gunstige ligging ten opzichte van de meren.
Ik heb deze gebruikt op doorreis naar het Juragebergte vanuit het zuiden. Ik denk dat sommige anderen hetzelfde deden, aangezien het niet ver van een belangrijke zuid / noord-snelweg ligt. Het was goed. Zwembad voor de kinderen, bar/restaurant bij de ingang, ruime plaatsen. Sanitairblok ok.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Fantastische camping direct aan de rivier, dus perfect om te zwemmen of watersporten. Mooie dame bij de receptie! Muziek op zaterdagavond en de meeste avonden verschillende foodbusjes. De plaatsen zijn over het algemeen schaduwrijk en van goede grootte.