@joke-henny
Fijne minicamping met uitzicht op de paarden en in de verte De Dom. Hier 2 nachtjes gestaan met onze buscamper. Prachtige omgeving om te fietsen ! Eigen sanitair wat toch een luxe is. Doelgroep zijn toch wel adults.
Fijne camperplaats. 3 toiletten en 2 douches (10 DKK voor douche). Netjes. Vlakbij Legoland. Ook binnenruimte met voetbalspel en tafeltennis. En wat picknicktafels met overkapping. Aan te bevelen!
Fijne rustige camping. Ca 2,5 km van de burcht en het centrum. Op de fiets prima te doen. Geen faciliteiten voor kinderen. Alles netjes en schoon. Verse broodjes te bestellen.
Eenvoudige rustige camping. Voor kinderen geen speelvoorzieningen. Grote plekken en gemoedelijk sfeertje. Geen gedoe met douchemuntjes. Fijne douches ! Er waren helaas wel veel muggen ....
prima ontvangst en uitvoerige uitleg over de wandelingen. idd hier en daar armoedige stacaravans in voorste deel met vaste plekken. kampeerdeel prima - maar stond nu niet vol. sanitair prima. douches goed te regelen. brood te bestellen voor volgende dag.
Mooi plekje voor doorreis! Vanaf 1 juli ook mogelijk om grey water en chemisch toilet te lozen. prijs wordt wel SEK 250. Maar inclusief gebruik van keuken - douches (gordijn) en toilet met wastafel prima prijs.
Camping waar de campers op een rijtje staan. € 40.- per nacht en dan douchen achter een gordijntje? Dat kan eigenlijk niet. er is 1 doucheruimte die dicht kan. verderl alles schoon. waren hier tijdens midsummerfeest - veel families bij elkaar die tot 'a vonds laat aan het feesten waren. Weren jongeren onder 26 ivm overlast maar deze fam konden er ook wat van. Hele dag harde muziek uit een groot huis wat verhuurd was. geen 2e keer voor ons
Er zijn maar 3 camperplekken dus van te voren even contact of nog plek vrij is. SEK 300 inclusief elektra. Heel fijn plekje bij heel aardige mensen. Soort b&b maar dan met je camper!
Beetje vreemde sfeer. Wij stonden hier alleen. Paar huisjes bezet waarvan 1 bewoner constant aan het bellen was op haar balkon wat nogal irritant was. Verder geen mens gezien behalve een zwart konijn. misschien hoorde die bij een caravan die achter het sanitair gebouw staat en bewoond leek. receptiegebouwtje was gewoon open. betaling zou kunnen met een qrcode en nummer maar geen idee hoe dat werkt.
Fijne camperplaats. Douche(gratis) -toilet heel netjes. leuke sfeer. zelfs klein keukentje/magnetron/AED/ehbo trommel en handgereedschap aanwezig! SEK 200 klopt SEK 50 extra voor elektra.
We hebben hier van 21 tm 23 juni met onze camper gestaan. Deze mensen hebben het begrepen. Betrokken en tijd voor een praatje De bestelde broodjes worden 's morgens bij je afgeleverd! Door nog lage begroeiing weinig schaduw. we voelden ons hier welkom! Joke en Henny