@jolanderodijk
Nette, schone camping aardige gastvrouw en kinderen. kortom aanrader!
camping is vrij prijzig. stroom moet apart worden afgerekend 80 cent per kwh. geen wifi. douchemuntjes €1 sanitair niet supermodern. wel schoon. verder bosrijke camping, leuk meertje en op fietsafstand van Paderborn.
Heerlijke camping waar ze nog bezig zijn het zomerklaar te maken. beschutte plekken. Hartelijk welkom geheten en omdat er nog plek genoeg was, mochten we de volgende dag zo lang blijven als we wilden. sanitairgebouw 2 douches en 2 wc's, zijn heel netjes mooie uitvalbasis voor fietstochten en bezoek mooie Twentse plaatsen. En zo de grens over naar Duitsland.
Voor het 4e jaar hier gestaan. Het wordt elk jaar mooier. Prima (verwarmd) sanitair. superschoon! aanrader! Tot volgend jaar 😃
Uitstekende camperplek voor mensen die van rust houden. superschoon sanitair. complimenten!
een jong enthousiast stel, met een hele lieve enthousiaste hond, is net begonnen met deze camperplek die ze aan het aanleggen zijn. Op dit moment staat er nog geen bordje met de camperplek erop vermeld, maar dat gaan ze binnenkort plaatsen. je staat bij hen in de tuin met een mooi uitzicht op de heuvels. we werden ontvangen met een glas rosé. Zo hoort zou het altijd moeten zijn :-) Prijs is incl. wifi water en stroom. Aanrader!!
Mooie camping op fietsafstand van Trier. Wij herkennen ons niet in het onvriendelijk ontvangst. Hooguit een beetje gereserveerd. Toen we vastzaten met onze camper heeft meneer snel en vriendelijk hulp geboden. Sanitair is alleen toegankelijk met een druppelsleutel hierop wordt 1 euro tegoed gezet. Dit zou moeten volstaan bij normaal gebruik van water en stroom. Alles is nieuw en schoon. Wel vrij kleine plekken. €26 /2 personen in hoofdseizoen