@jolinden
- 2003
ik heb naar eer en geweten een review geschreven over deze camping maar daar heeft men bij Google over geprotesteerd waarna Google deze heeft verwijderd. Kennelijk accepteert men geen kritiek en wil men alleen maar positieve reviews. Mij zien ze in ieder geval niet meer.
Minimale camping. Geen zeep en handdoeken in sanitair. geen vuilnisbakken en/of asbakken. Simpelweg een weide met stroomaansluitingen zonder voorzieningen voor campers.. Restaurant en ligging moeten dit compenseren.
Prachtige camperplaatsen. Sanitair is prima. Toen wij er waren was het restaurant helaas gesloten. Op loopafstand van het gezellige dorpje Ootmarsum. Een aanrader.
Camping is een melkkoe. Voor douchen en wifi moet extra betaald worden en het ‘s avonds is het terrein stikdonker. Je moet een zaklamp meenemen om niet je nek te breken. de receptie ligt goed verscholen. Kennelijk wil men geen geld uitgeven aan bebording. Dat geld ook voor de plaats nummers die moeilijk te vinden zijn op het enorm grote terrein. Men voert hiervoor het excuus aan dat ze geen bordjes camping willen zijn.
Sitecode: 42020
€ 280 voor 3 overnachtingen en dan ook nog € 5 per dag voor Wifi. Mooie camping maar absoluut niet geschikt voor mensen die niet ver kunnen lopen. Terrein is immens groot.
De boslucht wordt verdrongen door uitlaatgassen. Op onze plek (741) rijden doorlopend auto’s voorbij. Je moet zelfs goed uitkijken met oversteken. Soms lijkt het of we op een parkeerplaats langs de snelweg staan.
Perfecte ligging maar verwaarloosde camping met slecht sanitair. Hopelijk komt er snel een investeerder die hier een echte camping van wil maken. Mogelijkheden genoeg.
Camping met prima sanitair en vriendelijke beheerders. Helaas zijn de plaatsen niet gemarkeerd waardoor iemand zijn camper dermate kort naast ons parkeerde dat ik amper nog mijn portier kon openen. Voor ons aanleiding om te vertrekken.
ik dacht dat ik een comfort plaats had geboekt maar we kwamen terecht op een kinderspeelplaats. Campers en caravans staan hutje mutje op elkaar. Plaatsen zijn absurd klein. Wifi alleen bij de receptie.