@jollub
- 2019
- Volkswagen Anders Anders
- Volkswagen
- Buscamper
prachtige locatie direct aan het bos. mooie camperplekken en super sanitair. aanrader!
2022
wij hebben hier heerlijk in alle rust gestaan. fijn plekje en voorzieningen helemaal in orde.
geweldige locatie, vriendelijk ontvangen. voorzieningen waren top! met een trampoline en een speelhuisje voor de kids. plekje zelf is heerlijk rustig. wij komen zeker nog een keer terug.
Sitecode: 92052
geweldige voorzieningen (sanitair, wasmachine, droger etc). ook kan je een ijsje kopen of bijvoorbeeld een kopje koffie voor zeer schappelijke prijzen. onder de overkapping staan ook nog een voetbaltafel en een tafeltennistafel. top!
super locatie, prachtig en schoon sanitair en een vriendelijke host. wat wil je nog meer?! perfect!
Aardige gastvrouw, super sanitair, zelfs in de winter. Mooie regendouche en zelfs een babybadje. Met een korte wandeling ben je zo in het centrum waar heerlijke restaurants zijn. ja, top!
Goede ontvangst, aardige gastvrouw. We mochten zelfs wat langer blijven. Heerlijke uitvalsbasis voor fietsen of hardlopen. De bakker-dorpssuper is een echte aanrader, slechts 300m van de camping. Sanitair gratis, WiFi deed het goed. Prachtige locatie aan het water 🥰
heel vriendelijk ontvangen, de gastvrouw is voor onze aankomst wat langer gebleven, wij kwamen om 19.30u aan. Sanitair is prima en verwarmd.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Heerlijke plek, met allerlei (gratis) extra's, zoals het lenen van een fiets. We hebben erg genoten en komen zeker terug!
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
zeer vriendelijke onthaal. net sanitair. fietsen te leen voor gasten. prachtige omgeving. vergeet niet de millingse theetuin te bezoeken!