@jomavaho
- 2004
- Fiat Ducato Ducato
- 2009
- Ander
Mooie en rustige camping, vriendelijke uitbaters mooie en zeer nette sanitair Ideaal vertrekpunt om te fietsen in een overwegend groen en bosrijk gebied , aan iedereen aan te raden We komen er zeker nog terug
Sitecode: 22004
We zijn er zeer goed ontvangen geweest , vriendelijke uitbater en zeer behulpzaam Mooie rustige camping mooie sanitair, en voor de rest alles is er wat je nodig heb Ideale uitvalsbasis om te fietsen, we komen zeker nog terug
Zeer mooie en rustige camping in volle natuur, vriendelijke uitbaters Om het kort te zeggen alles is er om te genieten van je verblijf, we komen zeker nog terug
Mooie camping ,aan iedereen aan te raden ideale uitvalsbasis voor fietsers.Vriendelijke en sympathieke uitbater. We komen zeker nog terug
Sitecode: 20384
Zeer zeer mooie en rustige camping ideale uitvalsbasis voor de fietsroutes en vooral zeer joviale en vriendelijke uitbater. We komen zeker nog terug
Mooie rustige plaats maar aan de zuil is er een stopcontact niet meer bruikbaar en een tweede valt na een tijdje uit en het helpt niet met muntstukken bij te steken
Plaatsen alleen voor campers van maximum 6,50 a 7.00m en weinig plaatsen maar op camping ernaast is het ideaal met zeer proper er verzorgd sanitair
Sitecode: 19047
Zoals het moet niet meer en niet minder aan iedereen aan te raden die het park wil bezoeken
Zeer goede camperplaats groot genoeg plaats zeker voor minimum 150 a 200 campers. Prijs is goed voor het geene je krijg
Mooie rustige camping , sanitair is proper maar aan een verfrissing toe , prijs kwaliteit id goed
Mooie camping ideaal voor campers en vriendelijk onthaal wij hebben hier twee dagen gestaan , aan iedereen aan de raden voor een tussenstop José & Martine
Aan te raden om eens te stoppen zeer mooie en onderhouden sanitair