@jonR
prima camping, aardig ontvangst, ze neemt echt de tijd voor je, geeft uitleg over omgeving en loopt met je mee om een plekje uit te zoeken, 1 nacht is ook goed….
wij stonden op het mooiste plekje: vrij uitzicht op de koeien, ontzettende aardige mensen, zeer hartelijk ontvangst, wc en douche aanwezig, klein brocante winkeltje en ze hadden wat plantjes te koop, wifi ook OK, pannenkoeken kan je er ook bestellen en je kunt er prachtig fietsen
is een camping-car park geworden, alleen voor campers, dus prima plek, werkt echt super, kunt ter plekke een pas aanvragen, op de zuil, in het Nederlands, super veel plekken in Frankrijk, zeer de moeite waard, duidelijke app:: AANRADER
prima voor 1 nachtje en zelfvoorzienend zijn, wc en douches ronduit smerig, je kunt er je afval niet kwijt
prima camping, warme douches, op loopafstand dorpje met bakker en supermarktje, aan fietsroute Gorge de Nesque, naar Sault gefietst terug bijna alleen berg afwaarts, relaxte camping ( gelukkig geen last van blaffende honden gehad)
mooie plek aan de Rijn, moet niet te druk zijn….. Sanitair super smerig, vind 23 euro te duur
alle plekjes zijn scheef, hoe kan je het zo maken en om 22 uur werd er op de camperdeur geklopt voor de 5 euro…..
voor ons fantastisch, vergane glorie, alle faciliteiten niet onderhouden dus niet bruikbaar, super rustig, grote plekken aan aan zee of in het bos, 33 euro per nacht (sanitair is smerig, hebben we zelf bij ons)
aardig ontvangst, geen internet ontvangst, gratis WiFi alleen bij receptie, kleine plekjes, ligt wel aan geweldig fietspad
prima camping aan de Rhône, mooie fietsroutes, aardig ontvangst, 17,30 euro camper, 2 personen met stroom, s nachts geen last van de weg, geen broodservice, dorpje met bakker met fiets; vlakbij
super aardige ontvangst, aankomst-vertrektijd maakt niet uit, prachtig gefietst, route op aanraden van de eigenaresse, is ook een camping! geen gebruik gemaakt van sanitair
ontzettend aardig ontvangst, kwamen tussen 12-15 toch geholpen door aardige receptioniste, mooie camping in de schaduw, wel ver naar zee in de hitte, fiets is wel makkelijk, helft naaktstrand andere helft textiel, wifi alleen bij receptie, is winkeltje en restaurant. zijn ook camperplekje aan zee, daar moet je minimaal 3 dagen blijven, was druk daar
dure camping, 3 verschillende prijzen, aan drukke weg, middenin of aan zee (sta je achter een hek…) geen WiFi op de camping, alleen bij de bar, overdag vliegverkeer, wel leuk restaurant aan zee met snelle bediening
mooie camping, plekken aan zee druk maar heel veel andere mooie plekken te kiezen, fietspaden langs de zee, in begin juni super leuk, geen WiFi , 19 euro per overnachting
prima camping in mei, opende fiets naar Salamanca, WiFi super goed
vriendelijke eigenaar, uitleg en info map over de streek, mooie grote plekken, super WiFi ❗️
herrie camping, aan drukke weg en onder aanvliegroute, geen WiFi, veel seizoensplaatsen: tot laat herrie op de camping….. wel mooi fietspad langs zee naar Valencia
mooie camping, is nu heerlijk rustig, ontzettend vriendelijk personeel, winkeltje, restaurantje, WiFi kopen : werkt redelijk, vlakbij zee, 24 euro per dag incl stroom
super georganiseerde camping, je moet ervan houden……. WiFi gratis bij receptie en restaurant of kopen, WiFi gekocht: WAARDELOOS
mooie camping, inderdaad veel Nederlanders maar in voorseizoen rustig, 30 euro voor camper met 2 personen vind ik duur, WiFi is waardeloos
prima doorreis camping, super gratis open WIFI Op de camping
prima camping, onder de bomen wel jammer dat het aan een drukke weg ligt
keurige camperplaats, betalen met QR, WiFi werkt prima, uitzicht op zweefvliegveld
ontzettende aardige eigenaren, met gezellig theehuis, ligt aan fietspad, komen we zeker nog een keer terug
3 nachten gereserveerd, moesten eerder weg: geen geld terug, zo onaardig
Prima plek, waarom heeft iedereen hier een (blaffende) hond❓omgeving is minder, veel vakantiehuisjes, rare omgeving
Aardige beheerder, 0,50 euro voor douche, geen WiFi op camping, alleen dichtbij receptie, camping ligt aan drukke weg. Prachtig fietsen langs het wad.
Prima camping, lopend naar super gezellig stadje en met de fiets naar Ile de re, schoon douche en toilet 20 euro met electra
Prima camping, keurig sanitair ( met muziek) naast klein vliegveldje, leuk om daar op terras te zitten, hapje eren en naar springende parachutisten te kijken, wij waren hier 23-6, 2 nachten gestaan, eiland rond gefietst, Quiberon valt kJ tegen.....
Sitecode: 19607
Prima camping, heerlijk rustig.