@jonchelsaussie
Lid van Campercontact sinds 2017
Makkelijke plaats, moeten betalen voor faciliteiten, goed voor een overnachting
Perfect plaats. Water elektriciteit wifi allemaal gratis en een prachtig uitzicht met wandelpaden rondom. Zou er willen weer blijven
Dure plaats maar te verwachten in Venetië. Goede douchefacilteiten en behulpzaam personeel, korte wandeling naar de bus en tram 3 euro naar Venetië. Extra 4 euro voor electriciteit.
Grote gratis parkeergelegenheid veel ruimte! Kan overhang goten als nodig en watervoorziening dichtbij.
Kosten van het verblijf is nu 10 euro per nacht alle diensten inbegrepen. Gastheer is erg behulpzaam en aardig. Veel mooie wandelingen in de heuvels er rondom heen. Gratis wifi in pub in de stad
Goede gratis gemakkelijke locatie als op weg naar de sneeuw of naar Italië. Basic aire maar veilig
Leuke camperplaats. Beetje duur gezien de wateraansluiting was afgesloten, maar het was toch aangenaam en rustig met elektriciteit.
Hier verbleven voor een nacht in maart. We kwamen aan rond 22:00u en parkeerden op de parkeerplaats, maar werden door de gastheer naar een veiliger plek verwezen. In de ochtend waren ze erg behulpzaam met instructies waar we heen moesten gaan.