@jonkil

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Fantastische lucht met alles wat je nodig hebt. Douches beschikbaar in het hostel met hotelservice bij het restaurant. Het personeel is zeer attent, vraag naar Pepe want ze is uiterst behulpzaam. Faciliteiten zijn eerste klasse. 'S Nachts beveiligd met slagboom. Een beetje lawaai van de weg ernaast, maar niets om je zorgen over te maken. We zullen zeker terugkeren. Dank aan restaurant Casa Pancho voor het ter beschikking stellen van deze ruimte.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Dit is een goede tussenstop voor de nacht en ligt in een goed verlichte ruimte. Er is geluidsoverlast van passerend verkeer. Het is een veilige plek om te verblijven. Ook dicht bij de stad en supermarkt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Wat een geweldige plek en Maria is een uitstekende gastheer. Absoluut foutloos. Mijn eerste keer hier en zonder enige twijfel zullen we terugkeren voor een veel langer verblijf. De plaats is onberispelijk, het hoofdgebouw is uitstekend met alles wat men zou kunnen vragen. 5 sterren helemaal.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Mooie stad, rustige parkeerplaats maar geen diensten. Geweldig uitzicht vanaf de haven, leuke restaurants en het gevoel te hebben verwelkomd door de inwoners van de stad. Bravo.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Perfecte overnachting. Gastvrije eigenaar. Douches schoon. Waarom sommige mensen dit 1 * waarderen, is verbazingwekkend, het is een overnachting met prachtige uitzichten, aangeboden tegen minimale kosten met services. Ik stel voor dat je een 5 * camping bezoekt als je verwennerij en alle toeters en bellen nodig hebt ..... maar voor een overnachting is dit een uitstekende waarde. Het restaurant is ook zeer acceptabel.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

4 plaatsen. Over de afvoer rijden, cassette legen. Water functioneert niet in de wintermaanden. Een beetje luidruchtig, maar het is toch een goede stop. Bedankt aan de stad voor het ter beschikking stellen van de plaats.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Vuile plaatsen. Grit en boomwortels op de ruimtes en modder overal tijdens regen. Doucheblok schoon maar geen warm water. Alleen voor gebruik als tussenstop op weg van en naar Spanje. Geluid van 2 snelwegen en direct naast de spoorlijn die de hele nacht loopt.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Goede camping, ruime plaatsen, maar alleen EHU op plaatsen, geen water of grijze afvoer anders dan op servicebaai. Zeer goede doucheblokken met veel warm water. Toegang rechtstreeks naar het strand op 150m. Geen supermarkten in de buurt behalve site-winkel. We zouden terugkomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Goede site in een prachtige omgeving. We zijn 7,5 m Camper en de site is ongeschikt voor iets meer dan 6 m, in feite is 5 m realistischer. Maar al met al was de site OK en zouden we hem opnieuw gebruiken. Voorzieningen oud, geen warm water in bovenste blok en geen warm water in de badkamer zinkt helemaal. Aardige eigenaren en een goede sfeer op het terrein die voornamelijk Franse lange winterblijvers gewend is.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Duur voor wat wordt aangeboden. De plaatsen zijn krap om toegang te krijgen tot grotere campers, op 7,5 m vonden we het krap. Niet genoeg wasbakken voor afwas (3 voor 100+ plaatsen) en geen wasbakken voor handwas. Cassette legen & grijs water buiten campingpoort. De stad doet denken aan een gebouwengebouw in Moskou uit 1960 met weinig karakter of iets te bieden. OK voor een nacht onderweg maar niet voor ons.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Schitterende locatie. Gratis water, cassette legen en grijs water afvoer. Slechts 7 plaatsen, dus maak geen misbruik van overbevolking ... als deze vol is, ga dan ergens anders heen en bescherm deze waardevolle plaatsen. Direct aan het strand met goede supermarkt direct tegenover. Weg luidruchtig tot 23:00 uur en na 06:00 uur.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Een prachtige rustieke Finca met fantastische eigenaren. Geweldige parkeergelegenheid, allemaal met elektriciteit en water. Wandelen tussen de amandelen en de citrusboomgaarden is fantastisch. Badkamers / keukens / WiFi / zwembad / openbare ruimtes zijn fantastisch. Zou 10/10 zijn als grijs / zwart punt in gebruik werd genomen. Een van de beste stops die we in Spanje hadden en we zullen terugkeren. Gewoon uitstekend.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Wat lawaai van de vliegtuigen en de drukke weg. Maar het is gratis. Het gebied is vlak en mooie lokale wandelingen. Het is een leuke plek met prachtig uitzicht op zee. OK voor een paar nachten maar zonder services.

Sitecode: 20432

Het is een grote parkeerplaats in het midden van nergens! ... Zeer goede faciliteiten op het terrein, € 20 met ACSI in het laagseizoen. Water / TV / afval op alle plaatsen. Vriendelijk behulpzaam personeel. Lawaaierig zo dicht bij de snelweg AP7, blijf niet op plaatsen die het dichtst bij de weg liggen. De site heeft weinig te bieden vanuit het oogpunt van wandelen of landschap met helemaal niets in de buurt. We zouden het persoonlijk niet meer gebruiken, behalve voor een overnachting.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

De parkeerplaats is vlak. Er zijn hier geen services. De stad is erg mooi, goede pubs en restaurants. Als je overnacht, wees dan voorbereid op het hebben van extreem luidruchtige en zeer irritante luidruchtige auto's met jonge mensen die racen tot 2 uur 's nachts slapen onmogelijk maken. De politie houdt hen niet tegen en het gebied wordt gebruikt als een racebaan. We zullen deze plek niet aanbevelen om te overnachten wat jammer is.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Stille schone lucht. 8 per nacht + € 2 voor water / service & € 2 / uur voor elektrisch. Er is meer waar voor uw geld. WiFi op locatie voor maximaal 15 minuten, daarna NIET beschikbaar, ook als u wilt betalen. Leuk genoeg om te stoppen in de havenstad. We zouden terugkomen maar ergens anders stoppen want dit is duur voor wat je krijgt. Stad niet campervriendelijk, tenzij je naar deze aire.'no camping-car 'borden overal gaat.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Een nette en opgeruimde Aire. Heel proper. Het servicepunt lijkt regelmatig schoongemaakt en onderhouden te worden. € 2 voor water of elektriciteit. Het park is schoon en het zitgedeelte en de picknicktafels zijn erg leuk. Een rustige omgeving om de nacht door te brengen. Goed gedaan voor de mensen en de burgemeester voor het bieden van een zeer mooie plek voor campers. Winkels en leuke kleine restaurants in de buurt. We zullen opnieuw gebruiken.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Uitstekende stop. Fantastische vriendelijke eigenaar met een passie voor zijn wijnen. Zal zeker opnieuw gebruiken. Aanbevolen stop.

Sitecode: 19155

Uitstekende tussenstop. Tokens voor water / EHU bij € 2,10 vanaf vrijetijdscentrum aan de linkerkant voordat je de brug oversteekt. Rustig 's nachts, goed verlicht en relatief vlak ... levelers vereist als je naar rechts parkeert. Aanbevolen tussenstop.

Wat een vondst. Super vriendelijke eigenaren en de site is onberispelijk en alles wat je nodig hebt op het terrein. Geweldige wifi en vers brood in de spetterende kleine winkel op de site. Ze hebben zelfs opklapbare wasdrogers voor gebruik door de klanten. Dit is een van de beste stops die we hebben gevonden en het is een echte aanwinst voor de eigenaars. Deze site kan het beste worden benaderd vanaf de snelweg naar het noorden, de andere benadering is krap.

Zeer grote site, pitch kan rommelig en vies zijn. Voldoende bakken, water, EHU-punten. Veel voorzieningen op het terrein met goede supermarkt en is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Echt goede stop vlak bij de snelweg. Uitstekende supermarkt op het terrein, waterafval en cassette-faciliteiten. Weinig lawaai maar prima voor een overnachting.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Goede cp, net aan de buitenkant van een mooi dorp met een flink aantal fijne visrestaurants. Niet veel uitzicht vanaf de cp, als je achter de zeewering staat, maar voor ons is dat OK omdat het bescherming biedt tegen zee en wind. Helemaal geen facilieiten, maar voor € 5,50 kun je afval / water / toilet faciliteiten krijgen op de camping, 100 meter verderop. Zeer mooie stad, een bezoek waard.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Uitstekende rustige tussenstop. Stad op korte loopafstand. Schoon en netjes. Alle diensten ter plaatse. Een uitstekende aire en een stille nachtrust gegarandeerd. Zal zeker opnieuw gebruiken. 10/10.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Goede stop op weg naar het zuiden. Dicht bij de snelweg, dus verwacht wat lawaai. Water / grijs / cassette leegmaken alles beschikbaar. Allemaal gratis.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Goede schone camperplaats. Heeft water, loosplek en toiletafvoer. Alles is gratis. Voorzichtig bij het legen van het cassette toilet, je moet een stalen deksel moet optillen. Waterkraan om te spoelen EN vullen van de tank ....... Dus schoonmaken voordat je hem gebruikt! Voor de plaatsen zijn keggen vereist. Zeer mooie stad ligt op 5 minuten lopen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Plaats voor 6 campers, service gratis op het terrein. Lawaaierig door de hoofdweg naar de stad, maar OK voor een overnachting. De parkeerplaats aan de overkant van het kanaal is veel rustiger, liigt aan een doodlopende weg.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Super plaats, mooie stad en een prachtige historische plek. Een reguliere stop voor ons en altijd netjes en goed onderhouden.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Een zeer handige locatie voor een bezoek aan Bayeux. We stoppen hier elke keer op weg terug naar de veerboten. Het terrein is goed ingedeeld, rustig aan de achterkant van de camping uit de buurt van de weg. We vinden het personeel hier uitstekend, zeer vriendelijk en behulpzaam. Aldi supermarkt aan de overkant voor de boodschappen. Gemeentelijk zwembad naast de camping. We kijken uit naar ons volgende bezoek.

Goede CP, plaatsen zijn echter zanderig en een beetje rommelig. Dit is meer een camping met weinig camperplaatsen. De faciliteiten zijn zeer goed met uitstekende douches, wasmachine en drogers. Zeer schoon overal. De bar is even duur als de plaatsen. Voor € 16 per nacht is het te duur incl. de ASCI korting. De camping is goed, maar te duur.

Nette plaats met water en stroom. Voor € 5 is een kaart te koop bij het tankstation naast camperplaats voor de stroom. Zeer mooie tuin en openbaar park bevestigd dat is gewijd aan het lied 'Amazing Grace', waarvan de auteur schreef op bezoek aan de stad. Leuke pub binnen een 4 minuten lopen. Hoofdweg kan luidruchtig zijn, maar het stoorde me niet helemaal.