@jooop
- 2023
Juni 2026
Gratis is niet echt gratis. gebruik maken van zwembad €10 pp als je alleen de middag komt, anders €12, stroom €8 pd ook douchen en toilet gebruik is betaald hier. Wifi kon ik geen verbinding mee maken. Bediening bij zwembad duurde 45min en moest haar er aan herinneren duurde weer 15 min
Hele fijne rustige camping. Vriendelijke mensen die je meteen welkom laten voelen. Het dorpje Barga is ook heel knus met leuke terrasjes en restaurants. Alles op loopafstand. Het enige min puntje is dat er maar 1 wc is en maar 2 douches voor alle campinggasten. Zelf geen last van gehad omdat het nu vrij rustig is maar bij drukte waarschijnlijk wachtrijen voor beide. Mogen niet klagen voor deze prijs maar dat zou een verbeterpuntje zijn.
Wat een fijne man die Roberto. mooie plek met fijn uitzicht. douche en wc zijn in een container maar zijn prima te doen. We hebben een heerlijke overnachting gehad en bijna geen verkeer. Thnxx Roberto👍
Wat een heerlijke plek. Een hele leuke en lieve familie runt het hier en niets is teveel gevraagd. De douches en wc zijn heel schoon en de omgeving is echt wat je van Toscane verwacht. heerlijk zwembad en er word ook gekookt. D. agelijks een ander menu. Wel in je camper eten maar dat is voor ons geen probleem. kortom voor ons een heerlijk plekje waar we zeker nog terugkomen. Dankjewel Luigi voor de fijne dagen dat we hier mochten zijn😘.
We hebben hier 2 dagen gestaan en was perfect gelijk aan het strand de hond mocht zelfs gewoon mee. het is wat verouderd allemaal maar wordt keurig onderhouden. Overdag kun je er vanaf 13u lunchen maar er is geen avondeten en 1e dorpje is 4km. Prima uitvoerbasis om Ostuni (20min) en Alberobello (30 min) te bezoeken. we betaalde 25e incl water en stroom. in het weekend is het heel druk met Italianen maar vonden wij wel gezellig.
Zoals eerder benoemd vaste gasten die beetje de boel wilden regelen. Niks van aangetrokken en m’n ding gedaan. Voorderest prima plek hoor. Wc is oké net als de douche. Uitbaters vriendelijk en flesje wijn verkrijgbaar.
Wat een fijne plek. Heerlijk rustig en hele nette douche/wc ruimte. Het centrum is een kwartier lopen met allerlei winkels. Echt een aanrader.