@joop-wallinga
grote plekken en een prachtig uitzicht. Wij komen hier graag.Leuke eigenaren en mooie fietsroutes.
Een heerlijke plek, verzorgd en ruimte. Prachtig fietsen, er liggen routes. Wij hebben genoten, waren er voor de derde keer.
heerlijke plek, zijn hier 4 nachten geweest, prachtige routes gefietst. En een vriendelijke eigenaar die ook een praatje maakt. Echt voor de zelfvoorzienende camperaar.
wat een mooie camperplaats, mooie fiets en wandel mogelijkheden. Prima verzorgplaats. Vriendelijke eigenaren. prachtig uitzicht. Dit is wat een camperaar wil.
prachtige camperplaats.. Heerlijk fietsen langs de Regge , route kaarten om te fietsen/wandelen. En een mooie prijs, zo zouden er meer moeten zijn. De verzorging van de camper is ook prima geregeld..

Heerlijke plek, mooi uitzicht, een cp zoals die hoort te zijn. zelfs super grote plek. En heerlijke douche.
heerlijke plek, schoon sanitair en vriendelijke havenmeesters. mooie fietsomgeving.

Zijn hier geweest van 27/5 tot 3/6. Kunnen ons alleen maar aansluiten bij vorige lovende reviews.Ruime plekken met schitterend uitzicht. Vriendelijke ontvangst van NL eigenaren. Sanitair is top en wordt steeds schoongemaakt. Fietskaarten beschikbaar van mooie routes. Regelmatig verse eitjes... meerdere grote supermarkten in Emlichheim. Kortom echte aanrader voor schappelijke prijs.
Vriendelijk ontvangen door beheerder en platzwart. Het telefoonnummer van de camping is gewijzigd in 01735495482. Zeer rustig.
Leuke cp, we hebben er 3 nachten gestaan en heerlijk gefietst, aardige eigenaars.
Sitecode: 42050
Prachtige camperplaats, zo moesten er meer zijn, mooie fietstochten gemaakt. Zelfs nog een ree gezien, vanuit de camper,🔝