@joopkools
wij stonden aan t meer op n zand"vlakte". Geen voorzieningen en tot n uur of een snachts regelmatig auto's met jongeren. Maar het was verder wel rustig. Voor een nacht geen gekke plek.
rustige kleine boerderij camping, met aardige gastvrije beheerder. heel schoon sanitair. je kunt ook nog wat verse eitjes en honing kopen. mooie omgeving.
t is een mooi plekje. inderdaad buiten de kampvuurplaats geen voorzieningen. mooi uitzicht, je kunt gaan staan waar je wilt en wordt gevraagd t geld 7€ in t potje te doen. Heel sympathiek.
Je zit hier echt midden in de natuur aan n snel stromend riviiertje. De voorzieningen zijn echt basic. maar er water, stroom, je kunt je chemisch toilet legen. Er is n tentdouche en toilet. Er is n mooie vuurplaats. De zeer vriendelijke eigenaar spreekt Engels, Duits Spaans. Wij betaalde €10,- per nacht.
Sitecode: 19518
wij werden zeer vriendelijk ontvangen. t is meer n camperplaats dan n camping met rond n asvalt vlak kleine vakantiehuisjes. er is 1 wc en douche schoon. Je kunt in de omgeving prachtig wandelen.
Heel mooie kleine camping, waar je zeer gastvrij onthaalt wordt. Behoudens grijs water is in alles voorzien. Het uitzicht is geweldig, en je hoort de hele dag de vogels zingen. Ptima plek om de grotkloosters en Cerven vesting te bezoeken.
Inderdaad een heel prettige camping. van de buitenkant zie je t niet direct, maar t heeft n weldadige rust. Heel gastvrije eigenaren en prima sanitair en campervoorzieningen. Het enige is wel dat je geen bezwaar tegen honden moet hebben. Ze houden van (jouw) gezelschap.
inderdaad een beetje zoeken naar de poort op n heel drukke weg. Vlak na n dwarsstraat. je kunt wel makkelijk indraaien voor t hek. Daarna is het vooral praktisch en dat is op orde.
Maria werkt niet meer voor de kerk, de telwfoon wordt niet opgenomen. Het is volgens n mevr van t duitse winkeltje onduidelijk of de activiteiten overgenomen zijn. t is al ongeveer n jaar dicht. Erg jammer, mooi dorp en n prachtige vestingkerk
Erg leuk om elanden van dichtbij te zien ( jonge stier en Moeder met twee jongen). leuke plek ook en prima sanitair. Morgen nog de film en t verhaal over de elanden. wij betaalden wel voor camper twee personen en eland ervaring 750 NOK. Niet goedkoop wel leuk.
prachtige plek, met uitzicht op de gletsjer, beetje geluid vd weg en veel wind.
tja t voelt een beetje raar om niemand te zien en dan via n automaat op n plekje te staan. je kunt wel water pakken, toilet deed t ook. t is wel mooi hier en schoon. moest wel €25,- betalen zonder stroom ( camper + 2 pers.)
we hebben hier langere tijd gestaan omdat we op bezoek waren bij t gezin van onze dochter, die hier tijdelijk woont. t is een goede CP, prima verzorgingsplaats. dicht bij t centrum. Het is rustig en veilig. alleen de electriciteitsplaatsen zijn bezet door campers waar mensen min of meer in wonen lijkt het. je moet dus wel met weinig stroom toe kunnen.
de parkeerplaats op dit adres vond ik niet maar wel een die voldoet aan de beschrijving op Ul. Czarnowiejska 17 31-126 Krakow. Ook geen voorzieningen maar wel in t Centrum. wij betaalde 110 Pzl. Konden daar goed overnachten.
prima plek voor doorreis. veel plek, weinig schaduw. Sanitair ok wij betaalde 70 lei
tja, klik ik op voorzieningen en dan staat daar overnachten verboden. t is n parkeerplaats, met i detdaad kraampjes verder niks
ideaal, mooie schone camping, ruime plekken, piknicktafels scoon sanitair, aardige mensen. Heel bijzonder n plek om je fiets te wassen en kleine reparaties uit voeren. gereedschap is daar beschikbaar. Serpa is n heel aardig klein stadje en de o.geving is echt mooi
inderdaad geen CP goede parkeerplaats, met heel mooi uitzicht, als je hier wilt wandelen
kan de camping niet beoordelen leek wel aardig. Maar ik stond 26.4 wel voor n gesloten hek met de mededeling dat ze de 28 e weer open gaan. Eufemistisch uitgedrukt "niet fijn".
Als niet afhanklijk bent van voorzienin gen is dit n paradijsje. prachtig meer waar je helemaal om heen kunt lopen / fietsen. Je moet wel n recht stukje zoeken. En de keuken vh restaurantje is maar tot 16 uur open. Daarna alleen wat te drinken.
prima stadscamping. goede voorzieningen, schoon, aardige mensen. 10 min lopen naar de metro om naar t centrum te gaan. wij stonden ( zonder stroom) 3 nachten voor€75,-
Erg mooie CP. perfect aangelegd. aardige omgeving, rustig en met goed werkende basis voorzieningen. Zo kan het dus ook.
op de website staat inderdaad n winterstop van 7 nov tot 4 april. met weer een openi g van 22 dec tot 9 jan.
prima plek met voorzieningen mooi uitzicht met gratis electra ( als de verlichting brand) leuk dorpje met restaurantje (lekker gegeten). die weg er naartoe valt reuze mee 25km de eerste helft pas vernieuwd.
in de boomgaard, een mooi plekje, in n klein dorp tegenover de kerk. zeer vriendelijke Nederlanse beheerder, die veel advies kan geven over de omgeving. we hebben prachtig gewandeld in de nabij gelegen kloof. Sanitair is eenvoudig maar ok.
Fijne ,mooie, kleine camping. uitstekend sanitair. zeer aardige en behulpzame, engels sprekende, beheerders. We hadden n lekke band met onze camper en zij hebben ons uitstekend geholpen om die gerepareerd te krijgen. Joop en Bernadette
Een heel mooi plekje met bijzonder aardige beheerders, die zelfs hun wandelstokken uitlenen om veilig te kunnen wandelen. Het sanitair is oud maar ok. Aan de weg naar de camping toe wordt gewerkt. Even doorzetten is de moeite waard. Joop en Bernadette
02-07-2021 Er is alleen nog informeel camperen op de parkeerplaats. Het is hier prachtig en t voelt ook safe, maar de "Stellplats" voor campers is er niet meer.
prachtig plekje. stroom is matig voorhanden, maar 4 stopcontacten. er werd ons wel 3 euro pp gevraagd. Maar wat ons betreft zeker een aanrader. eettentjes op loopafstand.
Redelijke camping. maar erg veel overlast van twee disco's aan de overkant vd rivier die to 05.00 uur op vol volume hun gasten vermaken, en dus ons uit de slaap houden.