@jope5551
- 2013
Leuke ontvangst en aardige eigenares, wij hebben 3 nachten gestaan een mooie plek met schone douches en toilet. Eén aanrader om. hier te staan en Berat te bezichtigen.
wij betaalden 25 euro +1,50 toeristenbelasting per dag. Prijzen gaan snel omhoog. douchen is duur 1euro voor 5 waarvan 4 minuten warm water. je kunt maar een euro per keer erin doen. je moet na 5 minuten het betalen weer activeren. buiten het douchehokje.
helaas deze plaats stond vol met bouwmateriaal en machines. opeen openbare parkeerplaats gestaan op 100 meter ervandaan. geen voorzieingen
alles weg, jammer
plaats is niet meer open, heeft ook geen voorzieningen meer. barrière van max hoogte 2 meter voor parkeerplaats
je mag alleen parkeren tussen 8.00 en 22.00 uur. Geen voorzieningen. Ook op de andere camperplaats in Moree, ze dwingen je eigenlijk naar de camping na te gaan die er vlakbij ligt.😝😝
wij kwamen aanrijden en kregen het gevoel van “opslagplaats van campers” “sfeerloos” zijn verder gereden.
Sitecode: 19791
wij waren de enigste deze nacht en betaalden €10,00 bij het hotel. Electra werkte niet. doodse parkeerplaats. Geld niet waard.
klein plaatsen, ruimte voor twee campers. sanizuil werkt niet. je kunt lozen maar er is geen water en elektra. mensen lozen toch, stank is enorm. wij waren na 2 minuten al weer weg.
miserabele camping voor 24 euro per nacht. plattegrond die je krijgt klopt niet, geen broodjes service, geen zwembad ( niet te gebruiken) ,douche gebouw dicht . in klein servicegebouwtje was 1 douche voor de hele camping maar deze was veel te heet. gras veel te hoog en er was na 17.00uur niemand meer aanwezig. Serviceplaats voor camper uit het jaar nul. we boekten bij aankomst voor 4 nachten, maar zijn na 2 weggegaan. hier gaan we nooit meer
voorzieningen goed. veel geluidsoverlast tot laat in de avond racete er auto’s over het parkeerterrein
faciliteiten zijn er miet meer. parkeren en prullenbak zijn er nog wel. Er zijn bouwwerkzaamheden op deel van camperplaats.