@joris---vero
Mooie camperplaats aan de oever van de Maine , net bij de monding in de Loire. Mooi uitzicht op de rivier. Prima om te wandelen of te fietsen. Sanitair blok kreeg grondige opknapbeurt. Maar toen wij er waren waren de douches buiten dienst wegens technisch mankement. Daardoor was de prijs 11,80 ipv 17,50 €. Paar leuke restaurants en bakker en superette vlakbij.
prima camping municipale. sanitair niet echt recent maar zeer proper. de naastliggende kleine camperplaats was ingenomen door foorkramers ( kermis in het dorp deze week ). ruime plaatsen. levendig stadje met veel horeca. we betaalden 14,40 € voor camper met 2 personen en stroomaansluiting. voor de hond geen extra kosten. in de winter blijft de camping open maar sluit het sanitair ( dan is de prijs 11,40 € ).
Camping aan de rand van het dorp. Proper sanitair. Je kiest plaatsje op gras. Vrij druk bezocht door Tsjechen. Restaurant ter plaatse is oké. Inderdaad beperkte kaart maar lekker en niet duur. Je kan er maar warm eten tot 18.45 u. Tot 22 u broodjes en drank. We deden mooie wandeling in het bos vlakbij. De dame aan de receptie is vriendelijk en behulpzaam. We betaalden 600 kronen voor camper met 2 personen + hond en met stroom.
prima camping. rustige afgelegen ligging . alle voorzieningen. aan meer waar je kan zwemmen en/of bootje varen. er is een snackbar en een kleine resto aan democratische prijzen. sanitair basic maar heel proper. je mag plaatsje kiezen. wij betaalden 32,61 € inclusief stroom en hond .
camping-car-park plaats. slechts 6 plaatsen. Mooie wandelmogelijkheden. Rustig gelegen. Park met speeltuin en grote vijver aan de overkant van de straat. Intermarché op 500 m.
Rustig , GRATIS , waterinname , loosplaats. Stroom met jetons van 3 € voor 3 KW. Gekocht in de plaatselijke bar-restaurant (zie foto). Ligt net boven het dorp. Niet door dorp maar errond rijden !! Zeer mooi uitzicht. Prima wandelmogelijkheden.
prima plaats op wandelafstand van het mooie centrum. werkt met nummerplaatherkenning. 10 € voor 24 u stroom incl. Te betalen net na het binnenrijden. De volgende ochtend bij het uitrijden zag ik dat het toestel een 2 op mijn nummerplaat had gescand als een Z , dus slagboom ging niet open. Maar een vriendelijke meneer waarmee ik kon bellen via een drukknop aan de slagboom kon het euvel snel verhelpen. Via lift naast brandweer snel in centrum.
Mooie camperplaats aan de rand van de stad. Centrum op wandelafstand. Het openbaar toilet ter plaatse is verouderd en was niet proper. Rustige nacht gehad. s’Avonds wel jongeren op een bankje aan de ingang maar die waren stil en beleefd en bezorgden niemand last.
we betaalden 29 € voor één nacht. camper met 2 volwassenen met een hond en electriciteit. Sanitair is proper maar beetje gedateerd. Voor een warme douche betaal je nog eens 1,50 € extra ( jetons in kantine ). Rustige ligging, veel wandelmogelijkheden. wifi in de kantine , waar je heerlijk biertje kan drinken en ook lekkere spaghetti.
Mooie parking aan het water op 2 km van het stadje Voss. Er staan ook gewone auto’s en vrachtwagens. Er is proper toilet en er staan vuilbakken. Je kan naar Voss wandelen of fietsen langs pad dat afgescheiden is van de autoweg. We hadden rustige nacht en voelden ons veilig ( zoals overal in Noorwegen ).
Prima plaats voor wie van rust en natuur houdt. En voor wie zelfvoorzienend is. Geen voorzieningen, de electrazuil ligt omver en werkt niet. Heel mooie omgeving. We stonden er helemaal alleen , het is er supermooi. Er staat wel picknick tafel.
Heel mooi gelegen , wel afgelegen , niks in de buurt. Er is een relatief proper toilet en je kan beneden aan de kade van het haventje water nemen. Prachtige zonsondergang. Je kan boven aan de WC staan , of beneden aan de kade. We hadden rustige en veilige nacht en maakten er mooie wandeling met de hond.
Sitecode: 102093
prima plaats met alle voorzieningen. wij betaalden 180 € ( te betalen via QRcode ( die vindt je ter plaatse ). Propere WC en douche in het havengebouw vlakbij. Casette legen naast de bar. Een aanrader. Je staat aan het water.
Prima mini camping. Zeer proper verwarmd sanitair blok. Rustige ligging. Prima WiFi. Aangenaam mooi dorp met PMU-bar, bakker, kleine supermarkt, pizzeria op 700 meter. Wij betaalden 16 € per nacht. Topplaats, we komen zeker nog eens terug.
Camperparking vóór parking voor auto’s. 8 gereserveerde plaatsen maar als je met 6 staat al goed vol. Parkeerticket 7 € voor 24 uren. Dus niet meer gratis. Rustig in doodlopend straatje. Geen voorzieningen, enkel vuilbakken. Dichtbij zee en leuke bars en restaurants. Proper openbaar toilet op 300 meter ( naar rechts aan de kust ). Ideaal om te wandelen en te fietsen. Veilige en rustige nacht gehad. Lekkere dagverse oesters gegeten. Een aanrader.
Mooie ruime plaatsen. Rustige ligging. 1 km van een oneindig lang en mooi strand. Net voor de camping. Blijkbaar al “ hors saison “ hier dus alle horeca dicht. Voor wie van de rust houdt . Wij betaalden 16 € ( aan automaat aan slagboom ). Wij konden propere WC gebruiken aan gebouw vóór de camping. Die was nog open en heel proper. Ook aan strand propere toiletten. Surfersparadijs.
Vrij druk bezocht. Vlakbij mooi stand. De hond mag mee op het noordelijke deel van het strand. Vlakke vrij krappe plaatsen op grint. Propere WC aan strand, alsook koude douche en wat eet-en drinkgelegenheden. Mooi wandelen kan in bos achter de camperplaats. Betalen bij verlaten terrein. Maar die paal was in ons geval defect, waardoor wachtrij om weg te kunnen rijden. Na kwartiertje kwam beheerder en we konden cash betalen en wegrijden ( 16 € ).
Gesloten. Camperplaats ernaast wel open.
Aan water recreatiegebied. Wij betaalden 14,82 €. Stroom , vers water , lozen kan ook. Propere WC’s , resto in weekend en pizza te verkrijgen. Mooie ruime plaatsen die bestaan uit half grint half gras. Alleen jammer dat het gras niet afgemaaid wordt. Onkruid tot 50 cm hoog. Wel rustige , aangename veilige plaats.
Misschien leuk meertje en restaurantje, maar overnachten mag niet meer ( zie foto )
Vriendelijke beheerder komt je tegemoet en is zeer behulpzaam. Veilige plaatsen, op asfalt. Lozen kan. 10 € stroom inbegrepen. 100 liter water kost 2 € extra. Slager aan overkant straat. Bakker en restaurants op 800 m.
Topplaats zonder meer. Geen 10 maar zeker 35 plaatsen. Stroom, WC, ( koude ) douche , WiFi , water lozen en drinkwater beschikbaar , cassette legen. Enkel geen vuilbakken. Supermooi uitzicht. Prima om te wandelen en zeer hondvriendelijk. Gratis !! Paar flessen lekkere wijn en olijven gekocht. Lekker gegeten in dorp op 1 km.
Wij betaalden 21,50 € voor camper met stroomaansluiting, 2 personen en een hond. Dorpje best mooi. Tegenover camping winkelcentrum en tankstation. De lieve oude man doet zijn best om het proper te houden maar sanitair lijkt vooroorlogs. Wel relatief proper en warme douche. Alle voorzieningen. Geen WiFi. Kleinschalig en zéér basic. Toch prima rustig geslapen en mooi gewandeld langs klein riviertje.
is geen camperplaats. Eerder gedoogplaats op parking van recreatiegebied. Geen aangeduide camperplaatsen. Naast jachthaventje. WC aan off de tourisme ( op 300 m ) was open en relatief proper. Resto ook op 300 m. Ideaal om er te fietsen langs de Rhône. Geen voorzieningen, enkel vuilbakken. Geregeld auto’s die er komen rechtsomkeer maken ( ligt aan einde van een straat ). Lozen kan aan ingang camping op 1 km en kost 5 €.
Sitecode: 11949
Prima plek. Zeer rustig en zeker veilig gevoel. Sanizuil blijkbaar defect maar die hadden we niet nodig. Vuil water lozen kan wel. Dorpje stelt niet veel voor. Gezellig met passerende of soms aanleggende bootjes. Mooi gewandeld op de oever aan de overzijde. Leuk restaurantje op 500 m op de oever links van de camperplaats. Vuilbakken en picknicktafels aanwezig. Je staat aan de oever van de Saône. Top. 👌👍
Heel goede Pass Étapes camperplaats. Ruime plaatsen, rustig aan rand dorp, aan riviertje. Goede WiFi aan de ingang. Dorp beetje vergane glorie maar wel bakker slager en paar restaurants en winkels. Mooie uitgestippelde wandelingen beginnend aan de brug naast de camperplaats.
Mooi vernieuwde camping. Ruime plaatsen. Het dagelijks onderhoud kan wel wat beter. Klein dorp op wandelafstand waar je nog echt goedkoop iets kan eten in snack-en ijsbar ( sluit om 19 hr ). Ook geldautomaat en winkeltje in dorp. 60 Zloty voor de camper ( 100 als je aan de waterlijn wil staan ), 20 zl per persoon, 10 zl voor de hond en stroom aan 3 zl / kwh. Dus in ons geval 116 zl voor één nacht. Strand op de camping. Hond mag er ook zwemmen.
Rustige plaats. Niet zo ver van de snelweg dus prima voor op doorreis. Mooi kunnen wandelen rond meer met de hond. Eén horecazaak in het dorp maar die had haar sluitingsdag ( maandag & dinsdag ). Verder niks te beleven in het dorp. Stroom 1 € per 4 uur staat er, maar wij kregen bijna 6 uur per €. Je kan om de 30 sec een heel kleine hoeveelheid water nemen ( 1 liter ). 60 liter water kost 1 €. Als je niks gebruikt sta je gratis. Veilig gevoel.
Rustige ligging, afgelegen. Wel eindje naar het dorp ( 4 km ). Alle voorzieningen , douche en WC in het gebouw van de luchtverkeersleiding ( waar je je moet aanmelden ). Goede WiFi ook inbegrepen. En dat alles voor 11 €. Top dus.
Prima plaats om historisch stadje te bezoeken. Ook ideaal om te fietsen of te wandelen. Mooie wandeling gedaan aan overkant rivier ( veerpont gebruikt ). Stroomzuilen defect. 7 € voor dagticket te betalen in automaat met munten. Lekker gegeten tegen democratische prijs net naast de camperplaats. Is een mix-parking. Veilig gevoel.
Prima plaats. En bovenal gratis electra !! Naast voetbalveld en zwembad. De toiletten aan voetbalveld waren open ( en waren proper ). Dorpje met horeca op wandelafstand. We hebben er lekker gegeten. Er zijn 8 stroomaansluitingen ( gratis ). Er is plaats voor 15-tal campers. Een deel van de mix-parking is expliciet voorbehouden voor campers. Wel blokken nodig. Superplaats en dus populair.
Prima camping op wandelafstand van leuk stadscentrum waar we lekker gegeten hebben. Ruime plaatsen. Jammer dat je laaghangende takken niet kan vermijden ( die het dak van je camper raken ) als je een plaatsje zoekt. Beetje snoeien zou wonderen doen. Volgens prijs - kwaliteit prima camping. Zeer vriendelijk onthaal.
Pas etappes camperplaats. Voor wie van rust houdt. Er zijn douches maar er is slechts in één douche ( aan de vrouwenkant ) warm water. Badge van Pass Etappes nodig om sanitair blok te betreden. Sanitair proper maar beetje gedateerd.
Mooie kleinschalige camping municipal. Zeer proper sanitair. Overdag beetje lawaai van onderliggende weg maar s’avonds en s’nachts oké. Je komt toe en kiest een plaats. Overal electra. De beheerder aanwezig van 8 tot 9.30 u en van 19 tot 20 u. Wij betaalden 20,40 € voor camper met 2 volwassen. Alles inbegrepen. Dorp op loopafstand met supermarkt, bakker en restaurants ( wel vrij steile helling maar dat is geen probleem ) . Heel ruime plaatsen.
Zeer rustig. Mooie uitgepijlde Sixtuswandeling ( 8 km ) passeert dichtbij camperplaats en passeert aan abdij Westvleteren 🍺. Zeer propere toiletten op de binnenkoer van het erf. Broodservice. Wij komen zeker nog eens terug. Top voor wie van rust houdt.
Basic camperplaats. Maar prijs-kwaliteit echt heel goed. Alle voorzieningen aanwezig en heel proper. Mooi uitzicht en mooie fiets en wandelmogelijkheden. Zeer vriendelijke uitbater die s’avonds komt innen. Geen wifi, wel lekker warme douche en zeer proper toilet. In het dorp op loopafstand lekkere pannenkoeken, frituur-taverne en supermarkt. Zeer hondvriendelijk ( uitlaatweide ). We komen zeker nog eens terug.
Eerder een weide die de gemeente heeft omgetoverd tot mix-parking. Je staat op grasveld. Dorpscentrum te bereiken via trappen aan de achterzijde van de camperplaats. Maar geen eetgelegenheid in dorp. Goed voor 1 nacht op doorreis. Rustig en blijkbaar veilig. En gratis …
Sitecode: 2025
Goede prijs-kwaliteit. Met Pass Etapes. Goed systeem eenmaal je zo’n kaartje hebt. Alle voorzieningen aanwezig. Ruime plaatsen. Dichtbij centrum waar voldoende horeca is. Rechtover visvijver , mooie ( korte ) wandeling er omheen. Aanrader als je naar het zuiden rijdt , en de péage wil vermijden.
Zeer vriendelijk onthaal. Ruime plaatsen. Onze hond had het er prima naar zijn zin op het ( kiezel ) strand , en in de rivier. Proper sanitair, goede snackbar. Aanrader !!
coördinaten kloppen niet. je moet straatje vroeger rechts afslaan : N47.96729 E6.44656 Basic kleine camping. Zeer vriendelijke beheerder. Eerder kleine plaatsen. Goede Wifi aan onthaal. Eerder smalle toegang. Lekkere pizza’s verkrijgbaar. Verzorgd sanitair. Proper verwarmd zwembad. Aanrader als je van rust en kleinschalig houdt.
foto’s kloppen niet. Die zijn van de hogerop gelegen camperplaats in Breuil-Cervinia. Deze plaats is gewone parking met picnic-plaats waar overnachten getolereerd word. Geen voorzieningen. Zeer rustig en mooi gelegen.
prachtig uitzicht. zeer vriendelijke ontvangst. zwemmeer zeer aangenaam warm ( 25 graden ) op 13 juli. Bovendien ligt de camping op 200 meter van mooi recreatiedomein ( met groot meer ). Leuk restaurant op de camping en ook leuk restaurant in het recreatiedomein. Onze hond lekker kunnen zwemmen in het meer van het recreatiedomein. Je parkeert aan de poort en gaat dan 150 meter verder inchecken aan de receptie. Poort opent met code. Aanrader.
mooie ligging. Bellen bij aankomst naar nummer aangegeven aan de ingang naar heel beleefde dame die benzinepomp uitbaat 500 meter verder aan het kasteel. Dame opent slagboom vanop afstand en dan kan je kiezen: betalen aan de benzinepomp ( 500 m ) of anders komt de dame in de loop van de avond het geld ophalen. Je krijgt dan pasje om het terrein de dag erna te kunnen verlaten ( pasje daarna deponeren in brievenbus naast de ingang ).
Vriendelijke en behulpzame beheerder. Mooie ruime plaatsen. Sanitair in orde. Maar er zouden paar kleine herstellingen mogen aan gebeuren ( kapotte WC-bril , slotje van douchedeur ) . Wij waren hier begin september, en tussen 17 u en het invallen van de duisternis veel last van soort kleine muggen. Eénmaal donker en in de voormiddag zijn ze er niet. Flinke wandeling naar leuk stadscentrum. Wel jammer dat er geen WiFi is.
Mooie ligging op de col. 12 € per nacht is wel genoeg. Betalen aan betaalpaal met munten of bankkaart. Overdag gratis, betalen tussen 20 u en 8 u. Water nemen en lozen kan. Mooie wandeling ( terugkeer wel vrij lastig ) naar Livigno in het dal ( taxfree stadje 👍👌 ). Lekker gegeten voor schappelijke prijs naast de camperplaats in hotel-resto-café La Tea bij de supervriendelijke gastvrouw Michela.
Rustige ligging aan leuk dorp. WiFi oké. Mooie wandel-en fietsmogelijkheden. Op grint. Achter de camperplaats ligt nog een kleine parking voor gewone auto’s, maar daar niet veel last van gehad. Zeker de gele knop gebruiken aan de betaalpaal, anders betaal je als personenauto !!! Betalen met muntstukken ( 8€ voor 24 u ) , ook stroom met muntstukken: 1 € voor 8 uur. Aanrader 👍
Prima plaats. Rustig gelegen. 8 € wordt s’avonds opgehaald door gemeentebeambte. Electriciteit met muntstukken ( 0,50 € per KWh ) , water eveneens met munten ( 80 liter voor 1 € ). Leuk stadje op paar honderd meter wandelen. Prima fietsmogelijkheden op RAVEL naast camperplaats ( oude spoorwegbedding )
Camperplaats is aan opknapbeurt toe. Er moeten snoeiwerken gebeuren en onkruid mag eens verwijderd worden. WiFi deed het niet. Electriciteit prima, en ook vers water kunnen nemen . Lekkere meeneem-pizza op 800 meter, in leuk dorpje.
Ruime plaatsen. Goede WiFi . Sanitair beetje gedateerd maar proper. Bakker en restaurant op 200 meter. Betalen aan zuil bij binnenrijden. Code voor sanitair staat op je ticket. Code voor WiFi krijg je in Office de Tourisme. Dat is aan overkant van het water ( bruggetje over ). Rustige buurt. Voor herhaling vatbaar
Mooie ruime gezellige plaatsen in jachthaven. Sani in havengebouw met badge via havenmeesteres. Zeer proper. Voldoende fiets en wandelmogelijkheden. Horeca om de hoek. Leuk stadje. Wij betaalden inclusief stroom en sani 14,50 € voor één nacht met 2 personen. Een aanrader 👍
Mooie rustige plaatsen. 3 mogelijkheden om te betalen : ofwel cash bij badmeester ( indien zwembad open ) ; ofwel via een te installeren App ; ofwel via SMS. Wij probeerden via SMS, dan zou je een bevestigings-sms moeten ontvangen. Maar die kreeg ik niet. Elektriciteit 8 uren voor 1 €. Goede eetgelegenheid in het centrum op 500 meter wandelen. Ook mooie bakkerij daar. Aanrader 👍
Prima plaats . Netjes. Voldoende ruimte en ook pick-Nick tafel en vuilnisbak aanwezig. 4 plaatsen met stroom voor 0,50 € per kw/h. Idd vrij drukke weg. Centrum op 500 meter met leuk café en goed Chinees restaurant ( ook meeneem) .
Piekfijn in orde. Vriendelijk onthaal. Proper sanitair. WiFi ok. Frequente busverbinding naar stadscentrum aan overkant straat camping. Prijs 19,50 € elec inbegrepen.
Mooie ligging bij gezellig stadje. CP loopt snel vol. Enkel verouderde Franse WC beschikbaar. Sani-gebouw van camping kan niet gebruikt worden door campergasten. Parkeermeter was stuk op 12 juli 2016 dus niet hoeven (kunnen) betalen. Elektriciteit was dus gratis.
Mooie ligging. Douche en WC-gebouwtje niet meer in gebruik. Wel nog Verouderde WC achter de CP. WiFi kabel ligt er maar is (nog) niet aangesloten. Wel WiFi in Auberge aan overkant straat maar dat kan niet de bedoeling zijn daar bij inchecken duidelijk is aangegeven dat WiFi beschikbaar is.
Zeer mooie en verzorgde plaats. Zeer vriendelijk onthaal. Alles is aanwezig. Water, WC, douche, zwembad, WiFi. Mogelijkheid tot avondmaal in de B&B maar dat is niet verplicht. Aanrader.
Uitermate rustige plaats met mooi uitzicht. Stonden er met 3 Campers. Onze camper stond nog niet goed op zijn plaats of er wachtte ons al een vrouw op die ons naar haar woning bracht. Look, kaas, tomaten en wijn gekocht. Wij vonden dat niet erg, tenslotte gratis gestaan.
Stonden daar 9 augustus. Bijna volzet. Goed voor een overnachting. Bij goed weer druk, ook in de restaurants. € 10 is duur staan voor deze stoffige plaats.