@jos47111
- 1985
April 2026
Het mag gezegd en geschreven worden, deze camperplaats is af, alles is perfekt in orde. Het terrein, het eten, het personeel, enz....Ik camper nu al 24 jaar en overal zowat gestaan en ik bevestig dat deze bij de beste in de rij mogen staan. Doe zeker zo verder en leg ons maar in de watten.Prijs/kwaliteit ook dik in orde. In Spanje mogen ze hier eens terug les komen volgen. Een tevreden Belg die hopelijk nog een kan terug komen.Tot ziens.
Maart 2026
Hier 2 dagen gestaan op doorreis terug naar België. Het water is idd afgesloten, maar toch thx aan de stad om deze plaatsen te voorzien. Spijtig als men aanhangwagen mee heeft wordt het water moeilijker. De omg evingsgeluiden vindt ik niet storend.
Hier is men meer dan welkom. Idd een kleinschalige camperplaats maar alles aanwezig om van gebruik te maken. De eigenaars doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. De ligging is perfect om alles op fietsafstand te verkennen. Ik heb er in het verleden heel erg naar mijn zin gehad en ik hoop dat dat de volgende keer ook zo is. Kom zelf deze camperplaats ontdekken, maar zeker eerst telefonisch contact opnemen .
prachtige camping met mooie verzorgde plaatsen. Vlak aan strand. Vriendelijke ontvangst zoals het hoort. Mvg jos4711
Gemengd parkeren.
Vriendelijke ontvangst en daar is alles mee gezegd. Ik heb gratis op betere plaatsen gestaan. Spijtig dat ik dit moet schrijven. Voor 1 nacht en dan vlug verder.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Gewoon komen en zelf onderzoeken of deze plaats iets is voor jou. Vriendelijke ontvangst en voor 12 euro is het prima. Elektriciteit apart te betalen. Het is idd niet aan het strand maar zeker geen onveiligheids gevoel hier. Er is lekker warm water in de douche, alleen en dat is overal.. Te klein...
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Heel vriendelijk ontvangen en dadelijk een rondleiding gehad met alle info die nodig is. Het is er mooi staan met een veilig gevoel want het terrein is verlicht en omheind. Het is idd een mix parking met auto's die hier lang parkeren voor vliegveld Alicante. Bij gelegenheid kom ik zeker terug. De geluidsoverlast is binnen de perken en voor mij niet storend, maar dat moet ieder voor zich uitmaken.
Idd een gedoogplaats op achterste deel van parking. Meeste zijn Fransen die hier voor langere tijd staan. Er wordt zelfs op dit eigenste ogenblik een volledige renovatie van een camper gedaan. Voor enkele dagen op doorreis is deze plaats geschikt. Alles wel binnen loopafstand te bereiken en dat is een groot pluspunt. De rest moet ik nog ontdekken wat betreft wc ledigen enz.
Een heel mooie plaats om te overnachten, niets meer of minder. Het is gratis zonder voorzieningen en dus klagen we niet. De omgeving is heel mooi om te vermelden en alles dichtbij. Bedankt aan de overheid om hier te mogen overnachten. Mvg Jos