@josenjeannette
- 2020
leuke camping met zorgzame eigenaar. goed en schoon sanitair en we komen graag nog eens
geen wijnboer maar paarden. hele mooie camperplaats 4st en mooi sanitair
prachtige camping met enorm goed sanitair wat de hele dag door schoongemaakt wordt druk maar goed te doen
camping is gewoon open, mooi en prettig. cash only maakt niet uit welke valuta
helaas gesloten. alles op slot en het telefoonnummer klopt niet
permanent gesloten
dit is geen camping maar alleen vaste plaatsen
camping? onverzorgd hotel en geen voorzieningen. niet aan te raden, doorgereden en aan de rivier gaan staan. prima plek
bestaat niet meer ? zie site code 81192 maar daar is de receptie afgebrand. niet aantrekkelijk
ziet er onverzorgd uit, douches met een gordijn, receptie afgebrand en nog niet aangepakt. wij zijn doorgereden
mooie camperplaats met een nieuw toiletgebruik. keurig netjes en heel fijn. winkel op 2 km in het dorpje Docksta. wij hebben 260 SEK betaald zonder stroom
prima camperplaats aan de rand van het centrum. goed aangegeven en betaling via een website. goed geregeld. wij hebben 210 SK betaald
super ontvangst door een relaxte gastvrouw. heerlijk rustig en lekker warm brood ‘s morgens op ieder gewenst tijdstip. we hebben een extra dag geboekt omdat het ze heerlijk is hier
alle sanitair gesloten. geen douche geen toilet. teleurstellend plaatsje verder oké
gesloten tm 2 december 2022vanwege wegwerkzaamheden jammer dat we dit niet wisten
prima overnachtingsplaats. niemand aanwezig maar de buurvrouw zei dat het oké was