@joskonijn1nl
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Sitecode: 19113
Veel goede recensies vooraf, maar camping zelf valt tegen. Inderdaad de helft is al gesloten en t sanitair is een drama: matig schoon, putjes verstopt en vol ongedierte. (een hor is welkom) De locatie is super, ook voor kids en honden. Bos en zwemstrand nabij, plus je staat beschut tussen bomen. Hier 2 nachten gebleven voor ferry naar Denemarken, om 6h vertrokken. 250 NK zou een betere prijs zijn.
Idyllisch plekje, echt top uitzicht! Voorzieningen zijn medium, maar er wordt aan gewerkt zo te zien. Zwemmen kan bij een strandje verderop, minimaal 15 minuten lopen. Je kunt er zeevissen maar dan moet je wel eerst over de rotsen om een goede plek te vinden. Ik geef de camping een 7, als je met de camper komt (eigen voorzieningen hebt). Water tanken kan maar chemisch toilet legen, afvalwater niet
Super camping aan zee, aanrader! Mooi en rustig. Je kunt er naar een eiland lopen als t eb is. Zeer netjes en nieuw sanitair. Leuk ook voor kinderen en honden. Zeker voor herhaling vatbaar.
Geweldige camping met hele ruime plekken aan de rivier. Sanitair en voorzieningen zijn erg goed en die kleine puntjes die nog aan verbetering onderhevig zouden kunnen zijn staat op de lijst om aan te pakken in de komende tijd. De bevers zwemmen als je goed zoekt bijna langs de camping! Vriendelijke eigenaren!
Sitecode: 71998
Leuke plek aan de wat vervallen jachthaven, maar dat zorgt juist ook wel voor de sfeer. Mooi uitzicht over het water, intens stil. Geen douche kunnen vinden, maar ook niet naar op zoek geweest. Geen beheerder gezien.
2015
Perfekte plekken met water, stroom, afvoer en goede wifi. Prachtige en schone sani met muziek als je binnenkomt. Leuke infohoek met doe-dingen en fietsroutes. Vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Bij het neerzetten van onze camper al direkt een woordenwisseling met onze Nederlandse buren welke hier al langere tijd stonden. Zij vonden dat wij te dicht op hun voetbalveldplek gingen staan. Maar voor € 7,- kan je natuurlijk ook wat eisen. Soms schaam je je ervoor om Nederlander te zijn. Bij het weggaan begonnen ze hetzelfde betoog tegen onze Duitse buurman welke daar wilde gaan staan. Jammer!!
Hele leuke plaats met vriendelijke mensen, jammer alleen dat sommige net voordat er afgerekend gaat worden het elektrasnoer even opruimen want dat scheelt weer € 2. Zielig gewoon, blijf dan thuis.