@jotho

Ja
1995

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Hallo Thioni, “oorlogsruïnes”, wat een schattig eufemisme voor een bloedbad, een walgelijke oorlogsmisdaad.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie plek op een toplocatie, maar €6,- voor het weggooien van een zak restafval is wel erg veel.

Het veld is geweldig, maar het adres klopt niet. Als je dit in je navigatiesysteem invoert, sta je midden in het dorp en heb je enorm veel moeite om er weer uit te komen. De beste manier om hier te komen is via de Riedweg.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De faciliteit is redelijk goed en redelijk centraal gelegen, maar € 35 voor een parkeerplaats die zo smal is dat je de luifel niet eens volledig kunt uitschuiven, is behoorlijk brutaal.

Zeer smalle parkeerplaatsen voor € 15. Gebruik van sanitair 50 ct, douche 1 € voor 4 minuten, elektriciteit 80 ct/kw. Al met al, verdomd duur voor weinig prestaties.

Begrijp de vorige recensie niet. Zoals beschreven is de parkeerplaats naast het kasteel en biedt naar schatting ruimte voor minimaal 50 mobiele telefoons. Er zijn plaatsen op gras met elektriciteit en plaatsen op grind zonder. Aan- en afvoer in de haven. Centrum op loopafstand.