@joubal
- 2002
mooie plek aan het water, cité médiéval. heel mooi stadje, bakker dichtbij. betalen bij de camping, 8,40euro voor 2 pers voor 1 nacht. heel vriendelijke uitbater.
grote parking, momenteel gratis want betaalzuil buiten gebruik. heel veel lawaai van de baan aan de ene kant en de trein aan de andere kant. aan drukke weg. 800meter van centrum
Sitecode: 1974
mooie plaats, aan rivier. heel rustig om te slapen. we waren hier enkel op doorreis. bedankt aan het dorp/stad voor de mooie gratis plaats!
Mooi gelegen plaats voor 3 campers. Dichtbij het charmante stadje. Lekker gegeten bij een Vietnamees restaurant, 's avonds nog een overheerlijk ijsje bij het plaatselijk ijssalon. Maar voor de rust moet je hier niet zijn... 's morgens vanaf 6u veel verkeer op de grote weg, en om 6u30 is het blijkbaar nodig om de vuilnisbakken te komen ledigen... Grootwarenhuis Bila direct aan de parking, en gratis.
Gewone mix parking, veel plaats. Aan een klim-boulderzaal. Ook een skatebaan in de buurt. Te voet naar het heel gezellige stadje langs het sisi-park. Geen voorzieningen. 4 euro voor 24u
Sitecode: 52080
begrijp de negatieve commentaren niet... wij vinden het hier goed! proper sanitair, mooie plaatsen. dichtbij leuk centrum. op wandelafstand van mijnmuzeum en waterval. wij betaalden 520 czk per nacht voor 2 personen met een hond en elektriciteit
mooie plaatsen, aan riviertje. wij betaalden 500 czk voor 2 personen met een hond en elektriciteit
heel mooie camperplaats. Dicht bij het stad, mooi wandelen langs het water. rustige nacht gehad. 9,20 euro voor 24u, elec inbegrepen.
mooie grote camperplaats, aan zee. laag seizoen 7euro per 24u.
mooie plaats. rustige nacht gehad. frituur La Beuxeidienne, te voet 5min richting kerk, de moeite waard.
Mooie parking, op wandelafstand van het centrum. Grote plaatsen met zicht op de Maas.
mooie plaats, bij te nat weer kan je niet op het gras staan. heel vriendelijke man. overal elektriciteit. op ongeveer 11 km van Omaha Beach.
ideale plaats om etretat te bezoeken. heel snel volzet. s'morgens vroeg (6u) veel lawaai van mede campers...
heel goede ontvangst, niet gereserveerd en toch een plaatsje gekregen. heel behulpzaam. moeder en zoon heel vriendelijk. zeer uitgebreide uitleg om de stad te verkennen. Budapest is een heel mooie stad
zondag 14 juli weer gesloten! En dit tot woensdag 17 juli! Dat in het hoogseizoen...
leuke plaats, ideaal om de mooie hoofdstad te bezoeken. veel ruimte met zicht op de Donau en de vele boten.
Mooie camping, vriendelijk onthaal. Jonge dame kan Engels. 16 euro betaald voor 3 personen en elektriciteit. Mooi en proper sanitair. Groot zwembad met glijbaan, apart te betalen (maar 30 kroon per persoon). kleine supermarkt (coop) aan de ingang van de camping.
Heel mooie plaats, met hele vriendelijke mensen! zalig genieten van de rust en de kalmte met een adembenemend zicht. we komen zeker terug!