@jowy
Lid van Campercontact sinds 2026

Sitecode: 195455
Leuke kleinschalige camping met vriendelijk personeel. Plaatsen zijn ruim en netjes. Sanitair is wat verouderd maar wel netjes en verzorgd. Met mooi uitzicht op het water.
Het is een erg mooie camping, het toiletgebouw is wat ouder, maar word netjes schoongemaakt en is allemaal oké. Wat wij jammer vonden was, dat de prijzen worden ook pas besproken bij het uitchecken. Op de website staat de prijzen wel aangegeven en daaronder de extra's, bijvoorbeeld €12,50 p.p. Prima camping, maar wel aan de prijs.
Prijs kwaliteit verhouding is goed! Nieuw toilet gebouw, ze zijn op het moment aan het verbouwen, alles wat nieuw is ziet er mooi uit. Net personeel. Je prijs word berekend op wat je bij hebt, een auto of camper, tent, aanhangers enzovoort.
Een fantastische camping die ik iedereen aan zou raden als ze naar Krk gaan. Mooi, schoon en netjes toilet gebouw, wat pas gerenoveerd is. Wij mochten zelf onze plek uit kiezen ( in begin Juni ). Per nacht waren wij ongeveer €70,- kwijt voor 2 personen en een hond. Genoeg gedoen, goed onderhouden, fijn personeel. Gewoon top.