@joxy
Een perfecte plek voor ons. Alles wat je nodig hebt, is op loopafstand. Als er dan toch een klein minpuntje is, zou het kunnen dat je bij de kassa ook met Visa kunt betalen. Maar zoals ik al zei, een fantastische plek.

Mooie plaats grenzend aan de boothaven ind direct aan de Rijn - Rhonekanal gelegen. De plaats heeft geen V & E-faciliteiten. Hij laadt niets op. Dank aan de stad die deze plek biedt en schoon houdt.
De plaats is zeker ok voor één nacht. Overdag veel verkeer want hier zijn de workshops van het bouwmanagement. De R & D is momenteel gratis
Zeer mooie plaats nabij het historische centrum. V + E loste heel goed op Huidige spoelbakken zouden beschikbaar zijn, maar hebben hun functie niet getest
Heerlijk rustige plek in het midden van de prachtige bergen en het natuurpark van Chartreuse. Ideaal wandelgebied op ongeveer 1000 m boven de zeespiegel De baan biedt geen voorzieningen
Zeer mooie plek, mooie receptie, zeer dicht bij de oude stad. Boottocht op het kanaal van de Elblag wordt aanbevolen. Alles was beschikbaar wat een Womo nodig heeft.
We waren op de terugweg van onze tournee door Zweden door het Baltikum en FANDEN deze super uitgeruste plek hier in de camper op tact. Grote gazons met elektriciteit en wateraansluiting op de plaats. Helaas weinig schaduw en een beetje primitief toilet - en grausasse. Dat is waarom een punt aftrek
Een heel mooi natuurgebied met alles wat het nodig heeft. CA. 6 km van de snelweg Kalmar - Oskarshamn.
Goede en rustige plek om te verblijven voordat je op de veerboot
Mooie weide plaats is beschikbaar in plaats van de normale parkeerplaats. De V + E kan niet worden gebruikt vanwege bouwwerkzaamheden. De prachtige omgeving is ideaal om te wandelen en fietsen.
Perfecte plek met alles wat een camperaar nodig heeft. Betalen van het nacht tarief van 5 euro per credit card.
Let op, deze plek kost 15 euro, zelfs als je verblijf hier slechts 1 uur.
Plaats is erg leuk. Helaas, veel lawaai, omdat de goederentreinen dag en nacht de rust te verstoren.
Zeer mooie en rustige camperplaats. Te voet is de tram naar Piazzo di Roma in Venetië te bereiken. Schone douches en toiletten - gebouwen. Loosfaciliteiten aanwezig. Elektriciteit ook. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam
Zeer leuke plek om te overnachten. Er is geen servicestation. Geen elektriciteit, maar mooie plek voor vrijstaande campers. Straat en schepen zijn hoorbaar.
Zeer mooie plek met vriendelijke beheerder. Prijs is nu iets verhoogd, 5 Euro / persoon. Douches, elektriciteit, toiletten, V + E kosten extra.
Ondertussen 1 Euro / h., beetje veel voor kale ruimte
Echt een prachtige plek met alles wat kampeerders nodig hebben.
Prima service en zeer betaalbare e-bike te huur. Stroom, sani, douche.