@jpridejong
On the move
- 2021
Zeer teleurstellende camperplaats! Op de website staat alleen campers, caravans niet toegestaan. Er stonden 5 caravans met auto s tussen de campers. De auto s bleven maar achter je camper heen en weer rijden. zelfs om 3.00 uur snachts en slaan met de portieren. geen slagboom en gebrek aan regels vanuit het park. Vliegtuiglawaai iedere 3 min!! vanaf 5.30 uur (Noorderwind) €109.00 voor 2 nachten, zeer overprijsd!! nooit weer!
in 1 woord top! super plek, mooie fiets routes, dicht bij Raalte en de CP zelf is fantastisch. Alles brandschoon en netjes, leuk wandelparkje met hondenveldje. Eigenaresse de hele dag aan de poets en ook nog tijd voor gezellig praatje. In de sfeervolle ontvangst ruimte oa. eitjes en heerlijk verse koeken door de moeder gemaakt. Wij komen graag weer eens terug!
cp met voorzieningen is prima maar de drukke weg die letterlijk langs je hoofd raast (cp ligt dieper) is echt niet oke geen schaduw plaatsen en kan erg druk zijn als iedereen zijn camper maar er tussen drukt 1 ster voor de schone faciliteiten helaas kan ik niet meer geven
prachtige locatie op paarden bedrijf in natuurgebied direct aan de Bodensee. stroom, toilet en douche bij prijs in. online reserveren is gewenst maar systeem is niet volledig. verwacht geen strak gazon en level moet zeker, maar dit is dan ook een natuurpark. restaurant, terras en veel paarden activiteiten om je heen
CP met een aantal voorwaarden, past het je dan zeker 5+ sterren. Wij hebben 3 dagen geboekt met gebruik prive sanitair in prachtig hagel nieuw gebouw met je eigen afsluitbare douche en toiletruimte. Alles duidelijk en vriendelijk uitgelegd. Stroom en douche van transponder. Prachtig ruime plaatsen op gras tegenover supermarkt. fietsroutes voor de deur 3 zeer aangename dagen gehad
email bestaat niet, telefoon wordt al 3 dgn niet opgenomen. wij wilde restaurant reserveren en overnachten maar zonder contact kansloos
helaas niet enthousiast. Gereserveerd via website, maar bij aankomst moesten we bijna vechten om de laatst vrije plek. de andere camper ging op de plaats staan waar vuilwater geloost wordt waardoor niemand daar meer bij kon. De campers bleven komen en stonden echt overal. uiteindelijk telde wij 18 campers bii 10 cp s Toilet in de rij en 1 douche echt niet voldoende. toilet hokje heel klein en wifi niet kunnen ontvangen. eigenaar niet gezien
heel leuke camping voor ons voor doorreis, maar zo vlakbij Bastogne zijn er meer mogelijkheden. vooraf contact gehad ivm review van erg steile weg ernaar toe. 7.80 mtr camper was geen enkel probleem om er te komen Allerhartelijkst ontvangst en super lekker gegeten in het restaurant. echt een aanrader! fris en schoon sanitair, heerlijk warme douche. Nederlandse eigenaren die het je graag naar de zin wil maken. uitzicht is prachtig
prachtige plek bijna aan de Tarn. uitzicht is magnifiek. Hele leuke en grappige Nederlandse eigenaren die een aantal dagen per week heerlijk voor je koken, tegen een zeer schappelijke prijs. Makkelijk te fietsen naar Millau en op zonnige dagen verkoeling in de Tarn. sanirair eenvoudig maar netjes schoon. zelf wc papier regelen. wij kwamen hier voor 'doorreis' maar zullen dit zeker weer bezoeken als we afreizen naar Zuid Frankrijk