@jthschellekens
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Mei 2026
Ook dit jaar weer een weekje hier gestaan. Het blijft zo’n fijne camping: groen, grote plekken, schaduw, schoon sanitair met altijd overal warm water en vooral super aardige mensen bij de receptie. De omgeving is ook fantastisch: mooie fietspaden, charmante stadjes en dorpjes en bloedmooie strandjes. Wij komen hier graag elk jaar even en het stelt nooit teleur
mooie groene camping aan een rivier. er wordt veel zorg besteed aan de camping door de vriendelijke eigenaar. Er is een gezellig barretje, er zijn mooie plekken onder de bomen aan de rivier, er zijn perken met bloemen. Er hangt een ongedwongen sfeer. Het sanitair is modern en schoon. kortom: Top camping.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

moderne stadscamping met , voor ons, een ingewikkeld online reserveringssysteem. Je kunt niemand re pakken krijgen, niet telefonisch en niet bij de receptie van het hotel. De camping op zich is prima maar om alles dmv QRcodes te doen vonden wij vervreemdend
Wat een fijne camping in de ommuurde tuin van de pastorie. Aardige behulpzame beheerders die goed engels spreken. Het diner bij hof harman is ook werkelijk een aanrader. Camping wel reserveren want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
wat een fijne camping. ideaal voor doorreis, vlak bij de snelweg, schoon sanitair, lekker rustig in het groen, veel plaatsen op gravel. Een aanrader
wij stonden 5 nachten op deze camping in afwachting van een vervangende camper. Het was flinke pech hebben dat onze camper het begaf maar wat een geluk dat we in de tuin van Dimitri en liana konden staan. We kregen een fijne plek onder een grote notenboom. Het sanitair is simpel maar schoon, de wifi is prima en Dimitri en liana zijn lieve gastvrije mensen. prima camping om Plovdiv te bezoeken!