@juanmicabanal
Goed gebied, slechts 4 sterren vanwege het gebrek aan schaduw en omdat je er toegang toe moet krijgen via een app die je moet downloaden om toegang te krijgen. Verder zeer goed.
Ik was daar 5 minuten en vertrok, kampeerders kunnen niet op het ene plein parkeren en op het andere de luifel en tafels uitschuiven en andere kampeerders niet laten parkeren, als je dat wilt, ga dan naar een camping en doe het op je perceel en trek aan val niemand lastig De rest is mijn mening Ik heb dit gebied boos verlaten, omdat het een van de best gepositioneerde gebieden in de Pyreneeën is.
Zeer goede camperplaats, bedankt Fontet voor dit wonder, grote percelen en rust, licht en bardiensten in de buurt en de stad op 400 meter afstand. Het is belangrijk om de verkeersborden te volgen om toegang te krijgen tot het gebied, die van de browser brengen je naar een andere site. Gemakkelijke toegang via het scherm. Aanbevolen
Sitecode: 72052
Vandaag zijn we hier in dit gebied en de slagboom is er niet, daarom begrijp ik dat de toegang gratis is, we zijn alleen, dus we zullen eten en onze reis voortzetten,
De parkeerplaats is erg rustig en dicht bij de stad, goede schaduwen na de middag.
Het beste is dat je dicht bij de oude stad bent door gewoon de brug over te steken, het is wat duur omdat je alleen elektriciteit kunt krijgen als je geluk hebt.
Uitstekende ontvangst door de verantwoordelijke van de receptie, zeer vriendelijk en behulpzaam, het enige nadeel of maar is dat het geen schaduwen heeft, maar het is op een rustige plek zonder lawaai 's nachts en met een goede combinatie met de tram om de stad te zien .
Het is de tweede keer dat we binnenkomen om te slapen, leeg en vol, bravo voor de gemeente Montelimar, goede schaduw en stilte, jammer is dat de percelen niet helemaal vlak zijn.
Iets duurs voor een asfaltparkeerplaats, ik betaalde 56 euro voor één dag en twee nachten, met de diensten in zeer slechte staat, in feite heb ik alleen grijzen geleegd, ik heb niet getankt, ik vertrok, het enige dat dicht bij de stad ligt kopen
Sitecode: 12076
Ideaal om de stad te bezoeken, het is een verharde parkeerplaats met slechts 4 camperplaatsen, maar ze zeggen niets als we meer parkeren, dat wil zeggen, alleen elektriciteit voor 4, het heeft een grijs-zwarte legservice gevuld met een betaling van 10 cent 10 liter
parkeerplaats met voorzieningen, ver van de oude stad en het station om Berlijn te bezoeken. Bus en tram in de buurt. 15 euro per nacht. 3 sterren omdat het wordt gedeeld met auto's en er is slechts elektriciteit voor 6 campers
Aardig en vriendelijk personeel, het is een smal parkeerterrein maar ideaal als je de stad wilt bezoeken, het ligt aan de rand van de stad en heeft voorzieningen waaronder elektriciteit die je apart betaalt.
4 sterren voor de locatie, alleen daarvoor, en het ergste is dat het wordt gedeeld met auto's. Ik weet niet of er diensten zijn, maar ik denk het niet. Ik herhaal het beste de locatie en de schaduw van de bomen, en de prijs een beetje duur per nacht 22 euro, toch raad ik het aan als je zelf bent -voldoende.
Perfecte camping om Kopenhagen te bezoeken, attent in de behandeling en zeer schone en zeer rustige faciliteiten, bus heel dichtbij om de stad te bezoeken, ik raad het aan.
Hij behandelde me met zeer onbeschoftheid en slechte manieren, hij vertelde me dat er geen ruimte was en ik parkeerde om andere campings te bellen, hij kwam naar buiten en vertelde me dat hij mij zou verlaten en twee anderen die, net als ik, probeerden onze Probleem Overnachtingsprobleem, weinig onderwijs, jammer voor de stad Kopenhagen, ook de site verdient zelfs geen ster, het is een krappe asfaltparkeerplaats zonder schaduw, ik raad het niet aan.
Mooie en zeer rustige plek om de nacht door te brengen in de buurt van de snelweg als je moe wordt, ideaal om uit te rusten, de eigenaar erg aardig en vriendelijk. Ze hebben elektriciteit en watervoorziening. Ik vond het geweldig. Ik raad het aan.
Een uitstekende plek om een paar dagen rust door te brengen, het is de tweede keer dat we vanuit Castellón gaan en we zullen terugkeren, uitstekende plaatsen en twee leg- en vulgebieden, ook alles zeer schoon en uitstekende aandacht. Sterk aanbevolen.
Parkeerplaats voor campers en bussen, heel dicht bij de ingang van de oude stad 50 meter, jammer is dat het geen diensten heeft, je slaapt heel rustig, hoewel de parkeerplaats van een supermarkt vlak naast de parkeerplaats is geplaveid, aanbevolen.
Het is gewoon een parkeerplaats en met de juiste plaatsen, het is rustig en het centrum is dichtbij, een buurman zei dat we naar de camping gaan, dat is geen plek voor campers. Ik ging naar de medinacelli.
Zeer lawaaierige omgeving, ik raad de volgende weg niet aan met snel verkeer
Het gebied is niet langer in de stad, nu is het bij de uitgang van de stad op 1 kilometer in de richting van het voetbalveld, een eenzaam gebied en ik zag geen download- of vulservices die ik niet leuk vond, ik keerde terug naar de stad in een zijstraat van de weegschaal om te slapen
Nu in de winter vertrekken ze om te parkeren, maar vanaf juni is het verboden, omdat het een parkeerplaats is voor auto's die naar het strand gaan en geen diensten hebben en in het weekend een beetje lawaaierig zijn, plaats van passage naar Benicassim.