@juhabaloun
- frankia luxury 840
- 2016
- Liner
Sitecode: 20742
Zeer mooie, kleine camping direct aan zee. We genoten van een prachtig uitzicht, werden zeer vriendelijk ontvangen, konden een privésauna, zwemstrand, hondvriendelijk, een klein restaurant boeken - gewoon leuk!
We stonden voor een afgesloten slagboom en belden vervolgens de telefoniste, die meteen ophing toen we vroegen of hij Engels of Duits sprak en vervolgens de volgende vier pogingen niet opnam. Heel vreemd!!
Zeer schone, kleine en leuke camping - we werden uiterst vriendelijk en hoffelijk ontvangen, alles wat ons hartje begeerde, een heerlijke en rustige plek! Twee sauna's, een extra badplaats voor honden (😍), barbecueplaats, keuken, speeltuin, mooie wandelpaden rondom, een klein zandstrand... gewoon geweldig! De operators werken heel hard, staan altijd klaar en zijn bereid om te helpen. En karaoke op vrijdagavond! 😜 Prachtig!
heb vandaag nog een keer geprobeerd een parkeerplaats te bemachtigen. Hoewel er niets aan de hand is, hebben ze ook geen stromend water op het veld, geen kans. Alleen mogelijk met toegang tot de thermale baden voor €30 per persoon + €20 voor de parkeerplaats 🥱. ..voor niets. Ze hoeven gewoon niet kindvriendelijk te zijn.