@jule
- 2010
- Hymer ML-T Anders
- 2021
2022
de plaats is prima om te staan, electra is er en je kan met de hond uren wandelen. in het restaurant kun je lekker eten, en zondag tot 22 uur open. water laden tussen de dames en heren wc
heerlijk rustig hier, vriendelijke beheerder, broodjes service ook perfect. tv ontvangst onder de bomen niet mogelijk, prima wandelen met de hond
2020
Der Platz liegt gut 3 km bergauf oberhalb von Seiffen. Mit Shuttlebus vom Hotel geht das prima und Seiffen ist das besichtigen wert. Terassenstellplätze auf 3 Etagen. Man hat einen super Ausblick. Genügend Stromsäulen vorhanden . Wir waren hier Anfang Juli es standen nur 3 Womos. Im Restaurant gegenüber kann man gut essen.
Overzichtelijke CP met ruime plaatsen , noch is het groen erg klein. Het sanitair is alleen met code. Wij hadden het niet nodig daarom weet ik niet hoe het werkt. Delfzijl heeft wel een leuke binnenstad en niet ver van de CP
Mini cp, bij regen veel modder. Een lang kabel voor electra noodzakelijk. Geen tv ontvangst, staan teveel bomen.Als je van zwemmen houdt is het een leuk bad.
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Alles super hier, bis auf die fehlenden abfall eimer. Ein paar hinweise zum nächsten Bäcker oder Supermarkt wären hilfreich.
Makkelijk te vinden, als overnachting goed, 1 afvalbak staat er. Wel veel plaats, wij stonden er alleen.
Viel Geld für nichts