@jumper-2017

2016

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne plek aardige mensen. maar de af/ oprit is niet okay. had al groeven in de beton balk gezien. reeds dus langzaam maar de uitlaat schuurde er wel langs , dus geen plek voor camper van 6 m

met app coördinatie kom je aan de achterzijde uit. Im Blumengarden (is de straatnaam) ingeven. mooie plek.

een vreselijke plek. sloopautos, troep, een smeriger bende!!. schandalig gewoon om deze plek te noemen sls CP. geen enkele ster!!!

vooral bij mooi weer leuke plek. achter de heg is een zwemplas. en kun je lekker onder de bomen zitten .

De hele dag (5×) geprobeerd te bellen om te reserveren maar kreeg geen gehoor. Er toch heen gereden, stonden maar 3 campers maar hij zei dat t vol was. Konden we weer verder zoeken. Niet leuk !!!

leuke plek idd gehorig op de dag. ca 200 naar rechts pad naar het meer steil maar leuk kan je ook zwemmen. is stuw meer mag niet. 150 naar links Romeinse weg door de heuvels echt prachtig.

prachtige plek vlakbij watervalletje, mooie plek om te verkoelen en te zwemmen. plaats zelf lekker rustig

aan de rand van woonwijk tegenover woonhuizen mooi plekje met wandel en fiets mogelijkheid. rustig dorpje

we waren hier vandaag maar is nu verboden voor campers

we kwamen hier op zaterdagmiddag aan. VVV infopunt was al dicht. bij betaalautomaat staat; dagkaart €5,- . betaalplicht zondag TM maandag 8.00 tot 18.00 uur ik kon niet meer dan 2 euro inwerpen en kreeg een kaartje dat tot 18.00 geldig was. mooi parkeerplaats en leuk dorpje met heerlijk zwembad

melden op de aangegeven lokatie de camperplaats is ertegenover aan de wijnweg. google stuurt verkeerd. mooie plaats even reserveren is wenselijk. voorkomt volle plaats. heerlijke wijn Winet

Aftandse leegstaande afbraak bende eind juni 2020

Sitecode: 12055

Op zondag 28 juni om 15.30 uurstonden we voor het hek. Gesloten, jammer!!

helaas had de afrit een te scherp knik onze kamper liep vast. 600 cm Dus een andere lokatie moeten zoeken.

Fijne camperplaats aan het meer met goed sanitair. De ingang is achter een hek. Melden via intercom links. 35 pln zijn de kosten excl stroom. Communiceren is lastig. Hulp van tolk app is handig.

cp plek stelt niet veel voor water uit kraan met een modderpoel eronder. geen eurostekker voor stroom wij hadden verloop bij ons. douche ruimte minimaal en zonder privecy we moesten 80 zlt afrekenen voor 1 nacht want je kan ook de 2e dag het park in wat niet veel voorstelt. treurige situatie. na enige druk kregen we 40 zlt terug. en zijn weggegaan geen aanrader .

Naast busstation af en toe rumoerig. Meer last van glas bak werpen en vooral de kerkklok 's morgen 6.00 al 2 min en elk kwartier slaan en heel uur 4x+de tijd, verder schone plek en rustig, vlakbij mooie zwemplas