@juppeck74
- 1998
We hebben erg genoten van ons verblijf, vooral van de twee receptionistes die erg behulpzaam en vriendelijk waren en ook Duits spreken. We zouden graag nog eens terugkomen.
Een erg mooie, goed onderhouden camping met zeer schone en verzorgde sanitaire voorzieningen. €28 inclusief pendelbus van en naar het dorp. Er is ook een leuk, goed restaurant. Ik zou hier graag nog eens verblijven.
Een erg fijne camping met nog vriendelijker en altijd behulpzaam personeel. Douches zijn gratis en schoon. Duitse gasflessen kunnen worden bijgevuld. Pendelbus naar het stadje voor €3 per persoon. Als we terugkomen naar Zuid-Italië, zullen we hier zeker weer verblijven.
Een erg mooie locatie direct aan zee, prachtig uitzicht, zeer vriendelijke eigenaren, alles schoon, maar helaas heeft de accommodatie zelf niets te bieden.
Een erg donkere plek, €15 is prima.
Het gras en onkruid zijn een halve meter hoog, en je moet over een hoge stoeprand rijden om bij een parkeerplek te komen; wij zijn gewoon doorgereden.
We zaten zo dicht op elkaar dat we niet eens stoelen konden neerzetten. De toiletten waren een ramp; €22 inclusief elektriciteit – het is het geld absoluut niet waard. De achtertuin lag vol met afval en rommel; het ligt er al een tijdje, dus ik snap de recensies die het een fijne plek noemen niet.
We waren er op 25 maart. De prijs was €30 exclusief servicekosten. We besloten de stad te verkennen en daarna onze reis voort te zetten. Toen we na 2,5 uur terugkwamen uit de stad, vroeg ik hoeveel we moesten betalen. Hij zei ongeveer €20. Ik zei dat dat een hoge prijs was, waarop hij antwoordde dat het €50 was, wat hij natuurlijk niet had ontvangen. Het was de broer van de eigenaar, die Duits spreekt. Daarna reden we naar het strand. De prijs, inclusief alles, was €18.
De eigenaar is erg vriendelijk en spreekt uitstekend Duits. We verbleven er vier dagen en hij was altijd behulpzaam. De staanplaats kost momenteel €15 in maart zonder elektriciteit. Als iemand echt elektriciteit nodig heeft, regelen ze dat, ook al is het normaal gesproken niet beschikbaar.
Zeer mooie plek, aparte plaatsen, water en elektriciteit inbegrepen, wat wil je nog meer?
Vandaag aangekomen en heel hartelijk ontvangen door Susanne. Vorig jaar waren we hier voor het eerst, maar nu voelt het als thuiskomen. Naast ons waren er nog een paar Portugezen en Susannes ouders aanwezig. Heerlijk rustig midden in de natuur, terwijl er nog volop gebouwd wordt.
Prijzen kloppen niet, aankomst 9,5 twee personen elektriciteit en toeristenbelasting bijna 25 €
Dit is onze eerste keer hier, maar één ding is zeker: we komen hier steeds weer terug als we in Portugal zijn. Deze plek is een echte aanrader, alle plaatsen zijn verkaveld en ongeveer 100 vierkante meter groot. De eigenaren zijn allebei supervriendelijk en behulpzaam. We kregen 's ochtends zelfs eieren gebracht en het was hier heerlijk rustig. Er geraken is ook geen probleem, er zijn grote wegen en er is voldoende ruimte op de camping.
Leuke kleine camping, goed voor het verkennen van de prachtige stad. Twee personen met stroom en een camper € 12,50 goede prijs voor een camping
Al het beste voor een bezoek aan de plaats, natuurlijk vol op marktdagen. Vijfhonderd meter naar het centrum, alles schoon en netjes, helaas geen vertier en bevoorrading