@juppeck74
- 2009
Juli 2026
Mooie, aparte ruimtes
Mei 2026
Registratie is erg ingewikkeld en zou via de website moeten gebeuren. De internetverbinding is erg slecht; ik probeerde wifi te gebruiken, maar er werd geen verbinding gevonden, dus ben ik omgedraaid en verder gereden. Te duur voor de camping; hondenuitlaatplaats en toiletkosten zijn extra. Drie kilometer verderop, voor €18 inclusief elektriciteit en water/afvalverwerking, is het veel mooier en dichter bij de stad.
April 2026
Vandaag zijn hier prachtige, grote pleinen open.
We hebben erg genoten van ons verblijf, vooral van de twee receptionistes die erg behulpzaam en vriendelijk waren en ook Duits spreken. We zouden graag nog eens terugkomen.
Een erg mooie, goed onderhouden camping met zeer schone en verzorgde sanitaire voorzieningen. €28 inclusief pendelbus van en naar het dorp. Er is ook een leuk, goed restaurant. Ik zou hier graag nog eens verblijven.
Een erg fijne camping met nog vriendelijker en altijd behulpzaam personeel. Douches zijn gratis en schoon. Duitse gasflessen kunnen worden bijgevuld. Pendelbus naar het stadje voor €3 per persoon. Als we terugkomen naar Zuid-Italië, zullen we hier zeker weer verblijven.
Een erg mooie locatie direct aan zee, prachtig uitzicht, zeer vriendelijke eigenaren, alles schoon, maar helaas heeft de accommodatie zelf niets te bieden.
Een erg donkere plek, €15 is prima.
Het gras en onkruid zijn een halve meter hoog, en je moet over een hoge stoeprand rijden om bij een parkeerplek te komen; wij zijn gewoon doorgereden.
We zaten zo dicht op elkaar dat we niet eens stoelen konden neerzetten. De toiletten waren een ramp; €22 inclusief elektriciteit – het is het geld absoluut niet waard. De achtertuin lag vol met afval en rommel; het ligt er al een tijdje, dus ik snap de recensies die het een fijne plek noemen niet.