@jurgengitte
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Rustige en mooie locatie. Geen voorzieningen aanwezig, zijn zelfvoorziend. Plaats voor diverse campers.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Wat een enthousiaste en vriendelijke eigenaars. Trots op hun eigendom. Gehele jaar geopend. Prijzen zie website. Zeer hondvriendelijk met zeer groot hondenspeelveld. Adult only en max 2 honden. Sanitair zeer schoon. Geboekt voor 1 nacht maar bleven er 6. Hondvriendelijke stranden in de buurt. Eigenaars geven alle info voor uitstapjes. King Arthur castle op 20 min rijden.
2023
wat kun je nog meer wensen op een camperplaats. Rust, fantastisch en schoon sanitair, royale plaatsen, electra, winkeltje, afgebakend terrein voor spelende honden etc etc. Marius en Elly wederom bedankt voor jullie gastvrijheid.
Sitecode: 20606
Wat een gastvrije mensen. Vroeg in het seizoen, begin van de avond aangekomen en ivm regen geparkeerd op de parking met electra ( om de gras plaatsen niet kapot te rijden). Zeer rustige camping. Sanitair perfect. Vanuit deze camping een plek laten reserveren door Christiana ( vloeiend Engels sprekend) in San Remo. Ons motto: Veel kan en niets moet en daar voldoet deze camping aan. Tip, Lago della Rovinna (bergmeer) en omgeving.