@jurmeulenbeek
- 2024
weekendje hier verbracht samen met vrienden in hun caravan. heerlijke plek, rust met een grote R. vanaf de camping loop je zo de natuur in. Geluid van de snelweg is een zacht zoemen dat je in slaap laat vallen als je wil. We komen zeker nog terug
top camperplaats! mooie rustige locatie die een goede basis is voor wandel en fietstochten naar Tilburg of juist het mooie Brabantse landschap.
Sitecode: 42010
top camping! we staan aan de andere kant van de weg wat als voorbeeld heeft minder buren en uit de wind. Vriendelijke bediening en sanitair brandschoon. Gratis gebruik van roeiboot, kajak, kano en waterfietsen.
ik kan niks verzinnen wat ik hier mis. Dus terecht een 5 sterren beoordeling. De koffie stond weer klaar voor ons en op koningsdag zijn de oranje tompoucen ook al beloofd. Flesje handzeep op elke stroompaal heb ik nog nergens gezien. Ui, eitjes en aardappels te koop. Brood vers zonder te moeten bestellen. Hulde! Verheug me op de resterende dagen hier!
mooie rustige camping op een mooi plek. je kan zelf een keuze lekje uitzoeken op een van de velden op een helling. hoger is meer avonduren. er wordt veel informatie aan de receptie gegeven over de omgeving qua wandelen, fietsen en eten. gewoon top
fijne camping! we waren er twee nachten en het stond lekker vol met de paasdagen. prima sfeer zonder veel overlast. 2e paasdag was exodus en daarna super rustig. prima sanitair en mooie kamers lekken is bosachtige omgeving. we stonden wel op gras / zand, maar niet modderig dus prima. mooie plek om wandelingen langs de Eems te maken vanaf de camping of fietstochten.
We stonden hier van 21 juni tot 24 juni helemaal alleen! Alleen de huisjes, B&B, 1 caravan en wat op trekkersveld waren gevuld. Annuleringen vanwege de regen hoorden we. We hadden een mega grote plek met eigen sanitair unit. Ook schoon water en vuil water lozen op eigen plek. Eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zo konden we gereedschap en trap lenen om een lekkage aan de camper te fixen. Zeker een aanrader.