@juuntjesontour
wij zijn er twee dagen geleden geweest 5 sterren voor het uitzicht . prachtig . lekker rustig. watertappunt niet kunnen vinden. toiletten aan de andere kant van het water. goed aan te lopen. jammer van de jongelui die twee plekjes in beslag namen en s’ avonds gingen racen met hun autootjea tussen die twee plekjes. getwijfeld om weg te gaan. uiteindelijk later op de avond was het rustig en zijn we toch gebleven.
verlaten parkeerterrein. prima voor een nacht.
Mooie camperplek, vriendelijke eigenaar. Zeer net sanitair. wasmachine en droger tot je beschikking. prachtige omgeving. leuke wandelroute en fietsroute. dorpje is weinig te doen.
prachtige camperplek. met mooi uitzicht en loopafstand van stadje en aan het water. goede voorzieiningen en dat voor 12 euro per nacht. Vriendelijke dame bij de receptie. zorg wel dat je er uiterlijk 14:00 uur bent. Het is er erg druk.
mooie locatie, lekker rustig. geen voorzieningen. toilet en water erg vies en oud. De volgende morgen (08:30)stonden de nonnen aan de camperdeur dat we moesten vertrekken omdat het priveterrein is en er overdag niet mogen staan. De aangeduide wandeling van 3,2 km bleek er uiteindelijk 8 te zijn. ( en nee we hebben geen bordje gemist)