@jwsd2019
Lid van Campercontact sinds 2019
Bedankt dat de campingeigenaar niet eens heeft gemeld dat hij al is gesloten. U zou vele kilometers op een slechte weg en slechte bewegwijzering hebben bespaard. Daarom raden we deze camping niet aan
Kleine CP in de buurt van de zee, loopt bergafwaarts, z.unserer tijd erg rustig, sanitair nieuw en zeer schoon, stenen strand bereikbaar via trappen, in het water veel stenen (waterschoenen erfoderlich), water- en elektriciteitsaansluiting op het veld, geweldige WiFi gratis, Eigenaar Marko aardig en vriendelijk, per dag in naseizoen 17, - €, honden welkom, we komen terug en bevelen de CP aan
Afzetterij !! veel z dure 350 kuna per dag, CP heeft niets bijzonders is een berg geen toegang tot water, sanitair f. Grootte d.CP te weinig, alleen positief: gratis WiFi over de hele plaats, enkele plaatsen super uitzicht over zee-waarneembare cruiseschepen onder andere mogelijk, CP algemeen u.Stellplätze onverzorgd, m.Strom u.Wasseranschluss, fiets f.Stadt gereden niet geschikt , geen aanbeveling👎👎
Na het seizoen 10/2019 gaat CP zo, alles ziet eruit als vluchtend vertrek, sanitair zelf schoon, maar schoonmaakemmers zijn met inhoud rond; toiletborstels en planken zijn rond, niet erg uitnodigend, geen warm water / douche u.Wash, nee WiFi, standplaatsen * gazon onverzorgd, operator alleen na herhaaldelijk rinkelen open, directe toegang z. Zie ü.Steg u.Streppe, ca.23 € 😢 teveel per dag
Okt.2019 we-Wohnmobilreisende, "CP NEW", staanplaatsen m.Splitt zeer oncomfortabel m. Elektriciteits- en wateraansluiting gescheiden m. Struiken, sanitair schoon, maar moeten worden gerepareerd, strand ongeveer 100 meter over de straat d.Tor m.Schließkarte, water kristalhelder, gaat rechtstreeks het diepe water in, CP rechts op de site bij d. Strandstraße, wasmachine en droog 40 / 20kuna wasmiddel inbegrepen, bevindt zich onder een begraafplaats😉unweit v. Wegen & Hotels
De plaats is niet erg groot en ligt in het midden tussen Kuhweiden.Das sanitair gebouw in het hoofdgebouw wordt een beetje oud, maar erg schoon.Het restaurant in het hoofdgebouw is erg rustiek, helaas konden we niets eten omdat het seizoen voorbij is. de plaats is ontworpen voor ongeveer 25 campers of caravans. Honden zijn welkom Broodjesservice is er. Voor 25 euro alles inbegrepen