@jyianni
Het is nu weer open. Ze waren een korte tijd gesloten vanwege vakantie van het personeel en werkzaamheden op het terrein.
Ons tweede verblijf hier en we zijn er dol op. zo'n goed doordachte camperstop, prachtig verzorgd door Luis. We rijden 3 uur vanuit de Algarve om hier te blijven om te relaxen bij de camperplaats, gebruik te maken van het zwembad en te genieten van het eten in de stad... Boa Vista en O Partimonio. We hebben deze keer zoveel geluk gehad, want er was een driedaags festival met veel livemuziek. We zijn van plan om zeer binnenkort weer terug te komen. Bedankt Luis x
2 x €1 munten voor 20 minuten gebruik. Kraan om toiletcassette door te spoelen. Kraan voor watertank. Lang afvalrooster. Voldoende ruimte om te parkeren. Benzine is ook goedkoper dan op de meeste plaatsen die we hebben gezien
We vertrokken na 1 nacht omdat we naast mensen waren die dachten dat het acceptabel was om om 4 - 5 uur buiten luid te drinken en te praten. m. We vroegen hen beleefd om stil te zijn, maar het maakte geen verschil. Ik sprak 's ochtends met de eigenaar en het kon hem niet schelen, hij leek het zelfs grappig te vinden. Het stinkt ook omdat er langs een kant van de parkeerplaats een drassig gebied is. Kreeg veel muggenbeten waarschijnlijk vanwege het drassige land.
4 sterren voor het parkeren, gratis voorzieningen, etc. Maar jammer dat alle restaurants in het dorp vandaag (maandag) gesloten zijn. ze zijn alleen in het weekend of dagelijks geopend, maar zijn op maandag en dinsdag gesloten. Bar Nuria zou nu open moeten zijn maar ook dat is dicht! Behalve een kebabwinkel met een zeer onvriendelijke man konden we niets vinden, dus helaas zullen we hier geen geld uitgeven en in plaats daarvan in onze camper eten.
net aangekomen en het is vol ... 1 juli om 17.20 uur
Goede locatie om de stad te bezoeken. 's Avonds verzamelden zich een paar jonge mensen in groepjes, aan het kaarten, aan het kletsen etc. allemaal heel rustig. maar helaas midden in de nacht .... 2 30 uur 's ochtends werden we gewekt door anderen die aan het voetballen waren in de buurt van onze camper, waarna anderen zich op motorfietsen voegden die ons lastig vielen en op ons af reden met wheelies. ze bleven ongeveer 1/2 uur nadat ze zichzelf hadden verveeld met hun domheid .... helaas was dat onze nacht verpest.
Parkeerplaats doet helling maar opgelost met blokken. we hebben geparkeerd op een van de 2 lange baaien vlak bij de ingang en hebben uitzicht op het strand en de zee. Er is een groot strand met een café, toiletten en douches en een kleiner strand dat we de hele dag voor onszelf hadden (zaterdag 16 juni). Wij zijn de enige camper hier! er zijn geen faciliteiten. Kan een wandeling langs de kust maken en ook naar Cudillero lopen ... nog niet gedaan ... ongeveer 6,5 km elk verteld.