@k_maat
- 2013
- Integraal
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Nette gemeentelijke CP. Bij de slagboom kaartje trekken en oprijden maar. Toiletten gratis, douchen €1,- per 3 minuten. Sanitair zou wel wat schoner kunnen (ook veel schimmel bij de kitnaden). €0,70 per kWh, alles achteraf te betalen via het eerder gepakte kaartje. Let op! Kaartje weg = €150,- ‘boete’. Verbeterpunt; geef aan wanneer het toilet of douche bezet is. Nu hoor je constant ‘piep’ en ‘brrrr’ tijdens douchen of toiletbezoek. Irritant!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camping, deels nieuw sanitair, deels wat ouder. Wel schoon en netjes. Vriendelijk ontvangst, restaurant nabij de camping (woensdag gesloten) en normale tarieven. Gondelbaan nabij, ook veel wandelmogelijkheden. Plaatsen bovenin (terrassencamping) ietwat krap voor grotere campers zoals de onze (8 meter). Maar al met al een prima camping 👍
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie camping met echt allerlei voorzieningen. Mooi zandstrand welke direct aan de camping ligt en bereikbaar is via een poortsysteem welke op chip aan je armband werkt. Sanitair ook zeer netjes. Boulevard met zeer veel restaurants en winkeltjes op loopafstand. Alleen de prijs… wij zaten op een grote plaats maar dan zit je met 4 personen wel op ruim €225,- per nacht (daar zit wel standaard privésanitair bij in). Wel prijzig dus!
Misschien wel de beste en mooiste camping ooit. Super mooi sanitair, mooie plaatsen, vrij veel schaduw, héél vriendelijk personeel, mooie faciliteiten en 2 zwembaden waarvan 1 voor de kids en 1 voor papa en mama (met bar in het water). Tevens broodjesservice met bezorging op de staplaats. Het restaurant (Nando) op de camping is zéér sfeervol en het eten is echt fantastisch. Ik had graag 6 sterren gegeven voor dit prachtige geheel!
4 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Naar onze mening veel te duur (en wij zijn niet van die klagers), personeel zeer onvriendelijk over het algemeen, sanitair best wel veel aandachtspunten voor dat het nog maar 2 jaar oud is en zeer lange wachttijden om wat te kunnen eten. €121,- per nacht voor 2 personen en een camper €5,- voor een waterijsje €10,- wasje draaien €10,- wasje drogen Etc. Met name het onvriendelijke stoort ons. De meest vriendelijke was nog de tuinman.
Juni 2026
Sterk verouderd geheel en ook niet heel goedkoop. Sanitair benedenmaats en ook de stroomvoorziening mag weleens in geïnvesteerd worden.
Sitecode: 196332
Misschien wel de mooiste camping van Engeland! Mooie ruime plaatsen, perfect(!) sanitair, echt beter dan 5 sterren en mooier dan thuis. En dat voor slechts 35 pond all-in. Enkel voor volwassenen (adult-only)
Campers zijn weer welkom, camperplaatsen zijn in aanbouw. Terrein moet nog wel even aangekleed gaan worden; op moment van schrijven zijn de toiletten en douches nog in aanbouw. Wel een mooie plek om Loch Ness te gaan verkennen en er is een mooi restaurantje aanwezig op de camping.