@kaat59
- 2020
wij waren blij met deze camping, erg mooi. Dicht bij het centrum Sorrento. sanitair was matig maar wel te doen. Het is wel lastig rijden ivm drukte en veel scooters. drukke wegen. wij waren tevreden.
leuke rustige eenvoudige camping, sanitair was netjes maar had wel een keer extra schoon gemaakt mogen worden. vriendelijke mensen, echt gerund door een familie. moeder kookt ook in het restaurant. het was een leuke ervaring.
wij zijn met gierende banden vertrokken. Sanitair was er vies, terrein verlaten. 1 nacht gestaan
prima camping, het is vooral Spaans gericht. wij hebben hier 5 dagen gestaan. voor de honden was het leuk konden aan zee spelen. personeel erg vriendelijk.
zeer leuke camping op een rots aan zee, ze waren volop bezig de camping mooi te maken. sanitair netjes vernieuwd. personeel erg aardig. fiets mogelijkheid naar Trani. wij zij op de terugweg daar weer gaan staan.
perfecte camping, met zeer keurig personeel. sanitair perfect, schoon. mooi zwembad, mooi restaurant. winkeltje. wij wilde 2 nachten blijven het werden er 5. zeer hond vriendelijke camping met een aparte honden speel veld met trainer. wat ons betreft super.
Het is een mooie camping, zeer vriendelijk personeel. bij ontvangst wordt rondgereden om een plaats te zoeken. Sanitair is netjes. je zit vlak bij het strand. Hond vriendelijk. enige min is de trein die vaak langs komt, maar dat kan wel wennen.
wat ons betreft was het een prima camping om te overnachten, het personeel was zeer vriendelijk. plaatsen prima. sanitair schoon iet wat verouderd, maar zeker niet slecht. wij hebben hier 2 dagen gestaan. bij aankomst zeer slecht weer, maar daar kunnen zij niet aan doe. perfecte camping.