@kaatje1959
Voor 1 nachtje is dit een prima plek. Behalve stroom zijn er verder geen voorzieningen op het veld zelf maar moet je een paar honderd mtr. verderop.
Sitecode: 19888
Nette camping, nette plaatsen. Niks op aan te merken op 1 puntje na: waarom geen WiFi op de camping?
Heerlijk rustige plek, allervriendelijkste ontvangst. Je kan er zelfs ontbijten/lunchen en dineren. Nette prijzen en lekker eten. Geweldig! Wij waren vooral blij met de beschutte plek die maakte dat we ondanks de harde wind toch buiten konden zitten. We komen zeker terug als we in de buurt zijn!
Heerlijk rustige, gemoedelijke camping, supervriendelijk gastvrouw, heerlijke schone douche. Wij hadden niet gereserveerd en toch zorgde Hilde ervoor dat we konden blijven. De dag erna was er plek en konden we plaats nemen. Super service!! We komen zeker nog eens terug!
Allerhartelijkse ontvangst, schoon sanitair en mooie omgeving. Alles gaat heel gemoedelijk, heerlijk!
3 Nachtjes hier gestaan. Vriendelijk welkom door de eigenaar en prima uitvalsbasis voor veel fietsroutes. Minpuntjes: weinig schaduw, geen toiletpapier en geen vuilwater afvoer. Al met al: m.i. iets onder de maat voor de prijs van € 35.=.
Super vriendelijke ontvangst. Vrij nieuwe camperplek, mooie plekken, ziet er heel verzorgt uit. Helemaal top!